Η Κωτσόβολος ξεκινά μια νέα μεγάλη συνεργασία, καθώς εντάσσεται στο Bonus, το Mεγαλύτερο Πρόγραμμα Επιβραβεύσεως Συναλλαγών για τους κατόχους των καρτών της Alpha Bank.


kotsovolos bonusΑπό τη Δευτέρα 2 Ιουνίου, οι κάτοχοι των καρτών Bonus της Alpha Bank πραγματοποιώντας τις αγορές τους στα 101 καταστήματα της Νο1 Αλυσίδας Ηλεκτρικών και Ηλεκτρονικών Συσκευών, συμπεριλαμβανομένου του ηλεκτρονικού καταστήματος www.kotsovolos.gr, ανταμείβονται με 4 Bonus πόντους για κάθε 1 ευρώ αγορών, στο πλαίσιο του δημοφιλούς προγράμματος επιβράβευσης.


Μάλιστα, μέχρι και τις 14 Ιουνίου 2014, η Κωτσόβολος προσφέρει 5.000 Βonus πόντους με την πρώτη αγορά με κάρτα Bonus. Ταυτόχρονα ισχύει και μια αποκλειστική προσφορά για τους κατόχους των καρτών Βonus της Alpha Bank οι οποίοι μπορούν να αποκτήσουν τηλεόραση LED TOSHIBA 50 ιντσών στην ειδική τιμή των €479 χωρίς εξαργύρωση πόντων από την κάρτα τους.


Με τη νέα αυτή συνεργασία η τεχνολογία στην Κωτσόβολος προσφέρει ακόμη παραπάνω οφέλη και η εταιρεία ανταμείβει τους πελάτες της παρέχοντας ακόμα μεγαλύτερη αξία στα προϊόντα και τις υπηρεσίες της.