Η Logicom Solutions ανακοινώνει μια νέα διοικητική ομάδα με την τοποθέτηση νέου Γενικού και νέου Εμπορικού Διευθυντή.

Ο κ. Θεοδοσόπουλος διαθέτει μια πλούσια και πολυετή εμπειρία σε θέσεις Διοίκησης, Πωλήσεων, Business Development και Marketing, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Εντάχθηκε στο δυναμικό της Logicom Solutions προερχόμενος από την SingularLogic, όπου τα τελευταία 3 χρόνια κατείχε τη Γενική Διεύθυνση Cloud Division. Προηγουμένως, ο κ. Θεοδοσόπουλος εργαζόταν για 8 χρόνια στη Microsoft Hellas, κατέχοντας τις θέσεις του Διευθυντή Πωλήσεων Δημόσιου Τομέα και παλαιότερα του Διευθυντή Τεχνολογίας. Είναι κάτοχος Ph.D. in Mechanical Engineering από το Imperial College στο Λονδίνο και M.Sc. in Mechanical Engineering, από το Tufts University στην Βοστώνη.
Παράλληλα, ο κ. Μέντωρ Δρακούλης, αναλαμβάνει τη θέση του Εμπορικού Διευθυντή, με ευθύνη για το σύνολο των Πωλήσεων, στον Ιδιωτικό και στο Δημόσιο Τομέα. Ο κ. Δρακούλης διαθέτει σημαντική εμπειρία έχοντας εργαστεί επί σειρά ετών σε θέσεις με τεχνικό ρόλο και σε εμπορικές διευθύνσεις. Μετακινήθηκε από τη Cisco Systems Hellas όπου εργαζόταν από το 2006, κατέχοντας τα τελευταία χρόνια τη θέση του Regional Sales Manager Enterprise και Δημόσιου Τομέα. Παλαιότερα είχε εργαστεί ως Διευθυντής Πωλήσεων του ομίλου ΟΤΕ. Έχει επίσης εργαστεί στη Microsoft Hellas (1996-2002), όπου κατείχε τη θέση του Διευθυντή Πωλήσεων Δημόσιου Τομέα και στην Ericsson Hellas (2002-2006). Είναι κάτοχος πτυχίων Maitrise και D.E.A. Πληροφορικής του Πανεπιστημίου της Grenoble Γαλλίας.
Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Logicom Solutions κ. Θέρης Θεράποντος, δήλωσε: «Η είσοδος των νέων στελεχών στη διοικητική ομάδα της εταιρείας μας υπογραμμίζει τη δέσμευσή μας και τις προοπτικές μας στην ελληνική αγορά. Εκτιμούμε ότι βρισκόμαστε σήμερα στην κατάλληλη στιγμή για να επεκτείνουμε τις δραστηριότητές μας και είμαι απόλυτα σίγουρος για τη δυνατότητά μας να ανταποκριθούμε στις μελλοντικές προκλήσεις και να αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν. Προσβλέπω με μεγάλη αισιοδοξία στη συμβολή του κ. Θεοδοσόπουλου και του κ. Δρακούλη στην ανάπτυξη της εταιρείας μας και στην ενίσχυση της πελατο-κεντρικής προσέγγισής μας.»
