H Sapphire προσφέρει «πακέτο» το παιχνίδι Battlefield 4 σε όλες τις γραφικές κάρτες της R-Series, οι οποίες έρχονται σε ειδικές εκδόσεις μαζί με Dual-X Coolers.


sapphire_radeon_r9_270_dualx_oc_2gbΗ εταιρεία SAPPHIRE Technology ανακοίνωσε ότι θα διαθέσει μια νέα δέσμη από κουπόνια σε αρκετά νέα προϊόντα της και ειδικότερα στην προσφάτως λανσαρισμένη σειρά καρτών R -Series, τα οποία θα συμπεριλαμβάνουν το συναρπαστικό νέο παιχνίδι Battlefield 4


Το Battlefield 4 έχει προαναγγελθεί ως το πιο συναρπαστικό και ρεαλιστικό παιχνίδι που έχει κυκλοφορήσει στην παγκόσμια αγορά εδώ και αρκετό καιρό, και φαίνεται ξεκάθαρα ότι μπορεί να τρέξει πολύ καλύτερα με κάρτες γραφικών που είναι βασισμένες στον GCN.


Η SAPPHIRE ξεκίνησε αρχικά μια ειδική έκδοση που θεωρείται η ναυαρχίδα της σειράς R series, δηλαδή την R9 290X προσφέροντας «πακέτο» και ένα κουπόνι με το οποίο ουσιαστικά προσφερόταν εντελώς δωρεάν και ένα παιχνίδι Battlefield 4.


Από σήμερα το συγκεκριμένο κουπόνι θα συμπεριλαμβάνεται και σε άλλα μέλη της οικογένειας προϊόντων R series. Μεταξύ άλλων το κουπόνι θα συμπεριλαμβάνεται στην SAPPHIRE R9 290 – που κυκλοφόρησε στην αγορά πολύ πρόσφατα και κέρδισε άμεσα την πολύ σημαντική παγκόσμια αναγνώριση από τους λάτρεις των gamers, σαν μία κάρτα με μεγαλύτερη αξία από το κόστος της, – καθώς επίσης και διάφορες SAPPHIRE κάρτες της σειράς dual X series.


Το κουπόνι θα πρέπει να συνδυαστεί με ειδικές επώνυμες εκδόσεις της SAPPHIRE R9 280X
dual – X , η SAPPHIRE R9 280 dual – X , η SAPPHIRE R9 270X dual -X και την ολοκαίνουργια SAPPHIRE R9 270 dual – X. Η κάρτα R9 270 είναι ένα νέο μέλος της σειράς με την παρόμοια αρχιτεκτονική με την R9 270X , αλλά λειτουργεί σε χαμηλότερες ταχύτητες ρολογιού, (lower clock speeds), προσφέροντας όλα τα χαρακτηριστικά της συγκεκριμένης σειρά για τους χρήστες που διαθέτουν ένα κάπως πιο περιορισμένο προϋπολογισμό για αγορά κάρτας.


Όλα τα προϊόντα που ανήκουν στην σειρά Dual-X series χρησιμοποιούν αποκλειστική τεχνολογία dual extraction technology από την SAPPHIRE – μία ιδιαίτερα αποδοτική ψήκτρα με επεξεργασμένα heatpipes και ο ανεμιστήρας τους διαθέτει δύο τμήματα αεροτομής που δουλεύουν αθόρυβα και αποδοτικά σε πολύ χαμηλά επίπεδα ακουστικής όχλησης.


Οι κάρτες που συμπεριλαμβάνουν το κουπόνι με το Battlefield 4 είναι διαθέσιμες για παραγγελία από τις 13 Νοεμβρίου μέσω των εξουσιοδοτημένων καναλιών διανομής της SAPPHIRE ανά χώρα και τους διανομείς λιανικής αγοράς.


Πιο κάτω είναι ο πίνακας με όλα τα προϊόντα τα οποία συμπεριλαμβάνουν το παιχνίδι battlefield 4:
11217-01
R9 270X 2G GDDR5 PCI-E DVI-I / DVI-D / HDMI / DP DUAL-X WITH BOOST & OC VERSION LITE BF4 EDITION
11220-00
R9 270 2G GDDR5 PCI-E DVI-I / DVI-D / HDMI / DP DUAL-X WITH BOOST & OC VERSION LITE BF4 EDITION
11221-00
R9 280X 3G GDDR5 PCI-E DVI-I / DVI-D / HDMI / DP DUAL-X OC VERSION (UEFI) LITE BF4 EDITION
21226-00
R9 290X 4G GDDR5 PCI-E DUAL DVI-D / HDMI / DP FULL BF4 EDITION
21227-00
R9 290 4G GDDR5 PCI-E DUAL DVI-D / HDMI / DP FULL BF4 EDITION


Οι πλήρεις πληροφορίες είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα μας στη διεύθυνση www.sapphiretech.com