Το Screeneo, που θα είναι διαθέσιο με τη φίρμα Philips, είναι ένας φορητός LED προβολέας για πολύ κοντινή απόσταση προβολής προσφέροντας άριστης ποιότητας ήχο, αποτελώντας την τελευταία καινοτομία της Sagemcom.


Screeneo_3Q_right_Black_SGS_LowResΤο Screeneo είναι ένας επαναστατικός οικιακός προβολέας, ο οποίος όταν συνδεθεί σε κοντινή απόσταση απο τον τοίχο, μπορεί να προβάλει οποιοδήποτε αρχείο πολυμέσων, διαδικτύου, ή ακόμα και τηλεόραση, με μέγεθος εικόνας μέχρι και 100’’ (254 cm), με εμπλουτισμένο ήχο από το ενσωματωμένο woofer.


Screeneo: οθόνη 100″ με απόσταση προβολής 44 εκατοστά
Χάρη στην πραγματικά πολύ κοντινή απόσταση προβολής, σε συνδυασμό με την τελευταία τεχνολογία LED, οι χρήστες του Screeneo μπορούν να επιλέξουν το μέγεθος της εικόνας (50” – 100”), τροποποιώντας την απόσταση μεταξύ του τοίχου και του προβολέα (10-44 cm). Αυτή η συσκευή είναι εύκολη στην εγκατάσταση, συμβατή με όλες τις απαιτήσεις και μπορεί να προσφέρει μεγάλη οθόνη σε προσιτή τιμή.


Δε χρειάζεται οθόνη προβολής για να χρησιμοποιήσετε το Screeneo. Χάρη σε αυτή την ελευθερία της χρήσης, σε συνδιασμό με την πολύ κοντινή απόσταση προβολής και την εύκολη μετακίνηση της συσκευής (μία λαβή έχει τοποθετηθεί στο πίσω μέρος του Screeneo), ο προβολέας μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιοδήποτε δωμάτιο στο σπίτι, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τις απαιτήσεις σας.


Screeneo: ποιότητα εικόνας και ήχου
H πολύ κοντινή απόσταση προβολής, σε συνδιασμό με την τελευταία τεχνολογία LED, HD και 3D, προσφέρει εξαιρετικής ποιότητας εικόνα, με ζωντανά χρώματα. Η πρωτοποριακή χρήση της τεχνολογίας LED για έναν προβολέα του τύπου του, απαλλάσσει τους χρήστες από την ανάγκη για αλλαγή λαμπτήρων!


Το Screeneo περιλαμβάνει ενσωματωμένα ηχεία με woofer, δημιουργώντας την αίσθηση πως βρίσκεστε σε πραγματικό κινηματογράφο (Dolby digital 2.1, 26 Watt). Ο προβολέας, επομένως, μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς να χρειαστεί να εγκαταστήσετε επιπλέον σύστημα HiFi. Μπορεί επίσης να θεωρηθεί ως ένα πλήρες ηχοσύστημα, χάρη στο MP4 player που διαθέτει, μέσω Bluetooth, ή Wi-Fi, καθώς και με άμεση αναπαραγωγή από ένα smartphone / tablet ή την εσωτερική μνήμη του (4 Gb).


Screeneo: πλήρως συνδεδεμένο
Χάρη στις δυνατότητες σύνδεσής του, το Screeneo μπορεί να σας ψυχαγωγήσει ανά πάσα στιγμή. Ο προβολέας ενσωματώνει Bluetooth, Wi-Fi, DLNA, USB, HDMI, και θύρες για κάρτες SD. Το Screeneo μπορεί επομένως να συνδεθεί με οποιοδήποτε τύπο συσκευής: συσκευή αναπαραγωγής DVD / Blu-ray player, set-top box, κονσόλα παιχνιδιών, multimedia server, USB stick, κλπ.


Εκτός από το λειτουργικό σύστημα Android, το Screeneo περιλαμβάνει και λειτουργία Miracast, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να προβάλετε το περιεχόμενο του tablet, του laptop ή του smartphone σας.


Σύμφωνα με τον Nicolas Denis, αναπληρωτή Διευθύνοντα Σύμβουλο της Sagemcom Documents, “Το Screeneo αντικατοπτρίζει μια σημαντική τεχνολογική πρόοδο: έναν προβολέα που προσφέρει μια μοναδική εμπειρία πολυμέσων που είναι σε θέση να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των χρηστών του σήμερα. Το Philips Screeneo είναι το νέο ” Must-have ” για ένα σύγχρονο σπίτι!”.