Η Data Communication προσφέρει στους σπουδαστές λογιστικής τη δυνατότητα πιστοποίησης της τεχνογνωσίας και της επαγγελματικής τους επάρκειας.


datacommΩς ένας από τους ηγέτες της αγοράς στην παροχή ολοκληρωμένων λύσεων πληροφορικής, η Data Communication αναγνωρίζει τη σημασία της πιστοποιημένης εξειδίκευσης ως θεμέλιο λίθο για μία επιτυχημένη επαγγελματική σταδιοδρομία και προσφέρει τις ακόλουθες πιστοποιήσεις γνώσεων και τεχνογνωσίας στα πλαίσια του DC Certified Professional:
1. Academia Financials Έσοδα – Έξοδα
2. Academia Financials Γενική Λογιστική
3. Premium HRM – Μισθοδοσία
4. WinEra ERP


Τα οφέλη για τον κάτοχο πιστοποίησης DC Certified Professional είναι σημαντικά και περιλαμβάνουν την επαγγελματική αναγνώριση, τη διευκόλυνση στην προσπάθεια εξεύρεσης εργασίας, την ένταξη στο DC – Professional Association, την προβολή στο site της Data Communication αλλά και πολλαπλά προνόμια σε ό,τι αφορά στην προμήθεια εφαρμογών.


Στο πλαίσιο αυτό, και με στόχο την εξειδικευμένη εκπαίδευση των σπουδαστών λογιστικής, η Data Communication δημιούργησε το δίκτυο DC – Certified Training Centers το οποίο αποτελείται από Εκπαιδευτικούς Οργανισμούς που προσφέρουν ως αντικείμενο σπουδών μαθήματα Μηχανογραφημένης Λογιστικής. Στους οργανισμούς αυτούς παρέχει πλήρεις εκδόσεις των εφαρμογών και βοηθήματα για εκπαιδευτικούς σκοπούς, με στόχο την άριστη εκπαίδευση και επαγγελματική αποκατάσταση των σπουδαστών τους.


Για την καλύτερη προετοιμασία των σπουδαστών για τις παραπάνω πιστοποιήσεις η Data Communication έχει δημιουργήσει και Training Portal από όπου προσφέρει μια σειρά on-line εκπαιδευτικών βοηθημάτων (σεμινάρια, videos, knowledge data base κα). Ο κάτοχος τίτλου πιστοποίησης γίνεται μέλος του DC Professional Association που στοχεύει στην προβολή και στήριξη των πιστοποιημένων χρηστών των εφαρμογών της Data Communication στην αναζήτηση εργασίας. Τα μέλη του DC Professional Association μπορούν να αναρτήσουν το βιογραφικό τους σημείωμα στο site της Data Communication ώστε να είναι προσβάσιμο σε κάθε ενδιαφερόμενη επιχείρηση ή λογιστικό γραφείο που επιθυμεί να προσλάβει προσωπικό το οποίο διαθέτει τεχνογνωσία στις εφαρμογές της Data Communication.