Από την Τετάρτη 16 Μαΐου είναι στον αέρα η νέα καμπάνια της Πλαίσιο Computers, αφιερωμένη στις Νέες σειρές τηλεοράσεων που λανσάρονται το 2012.


Mall experienceΠαρουσιάζονται όλες οι νέες τεχνολογίες σε ειδικά experience corners σε 25 καταστήματα Πλαίσιο πανελλαδικά, με όλες τις συσκευές σε πλήρη λειτουργία, ώστε να τις δοκιμάζει live το κοινό για πραγματικά δυνατό shopping experience. Η ομάδα των εξειδικευμένων ανθρώπων στα καταστήματα, με υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας, είναι έτοιμη να παρουσιάσει στο κοινό TV όπως δεν την έχει ξαναδεί και να απαντήσει σε κάθε απορία για:


•Smart TV
Έξυπνες τηλεοράσεις με δυνατότητα πρόσβασης στο Internet. Μετατρέπονται στο κέντρο της διασκέδασης με παιχνίδια, γίνονται ο προσωπικός γυμναστής για το σπίτι και δίνουν πρόσβαση σε όλα τα social networks (Facebook, Twitter, YouTube, κ.λπ)!


• 3D TV
Η άλλη διάσταση της τηλεόρασης. Άκρως ελκυστική για το μεγάλο αθλητικό γεγονός του καλοκαιριού. Γιατί, πέρα από το καθαρά 3D περιεχόμενο, οτιδήποτε μπορεί να προβληθεί στη 3D τηλεόρασή τρισδιάστατα, απλώς με μετατροπή 2D σε 3D.


• DLNA
Η τηλεόραση είναι πλέον στο επίκεντρο του σπιτιού. Προσφέρεται για προβολή όλου του οικογενειακού περιεχομένου από τις συσκευές που υπάρχουν στο οικιακό δίκτυο: ταινίες, μουσική και φωτογραφίες στη «μεγάλη οθόνη», για απόλαυση από την άνεση του καναπέ!


Έτσι, κάθε πελάτης, αφού ενημερωθεί για τις δυνατότητες κάθε τηλεόρασης και συγκρίνει τις λειτουργίες τους, μπορεί να επιλέξει ακριβώς το μοντέλο που καλύπτει τις δικές του ανάγκες. Οι επιλογές είναι πολλές: LED, LCD, Plasma, 3D, Smart τηλεοράσεις από 7’’ έως και 65’’, αποκλειστικά μοντέλα, αποκλειστικές προσφορές, δώρα και όλα αυτά γνωρίζοντας πως για ό,τι χρειαστεί έχει την ομάδα Πλαίσιο να τον υποστηρίζει μετά την αγορά του.


Η καμπάνια αναπτύσσεται σε όλα τα κανάλια επικοινωνίας της Πλαίσιο Computers (www.plaisio.gr , mini site , καταστήματα, καταλόγους κλπ) και στους καλύτερους Ραδιοφωνικούς σταθμούς της Ελλάδας.