Τμήμα Computing και Computer Networks δημιούργησε η Σχολή Πληροφορικής του Mediterranean College.


computingΤα προγράμματα BSc (Hons) Computing και BSc Computer Networks, αποτελούν μια εξαιρετική επιλογή για εσάς που επιθυμείτε να ακολουθήσετε καριέρα στο χώρο της Πληροφορικής, εφόσον οδηγούν σε δυναμικές και περιζήτητες επαγγελματικές εξειδικεύσεις, υψηλής απορρόφησης από την αγορά εργασίας.


Στο Mediterranean College, οι σπουδές σας υπερέχουν και μπορείτε να διακριθείτε και να ξεχωρίσετε στον επαγγελματικό στίβο. Ξεκινήστε μια λαμπρή διεθνή καριέρα με τη φοίτησή σας στο Mediterranean College, κάνοντας πανεπιστημιακές σπουδές εξ ολοκλήρου στην Ελλάδα κι αποκτείστε ισχυρό Bachelor από το κρατικό βρετανικό πανεπιστήμιο University of Derby.


Τo Mediterranean College, κολέγιο επιλογής εκατοντάδων νέων, σας προσφέρει σπουδές σύμφωνα με τη δομή και τα πρότυπα του Βρετανικού συστήματος ανώτατης εκπαίδευσης και τη δυνατότητα να καταξιωθείτε επαγγελματικά και να ξεχωρίσετε στην επιστήμη της Πληροφορικής.


Πληροφορίες: Mediterranean College, Aθήνα: Πατησίων 107 & Πελλήνης 8, Αθήνα, τηλ.: 210 8899600, Θεσσαλονίκη: Βαλαωρίτου 9, τηλ.: 2310 287 779 , www.medcollege.edu.gr