Στην πράξη, κοντά στα αδέσποτα του Stray-Life βρέθηκε η γνωστή ηθοποιός Ναταλία Δραγούμη και η Wind.


dragoumi adespotaH ενέργεια περιελάμβανε την προσφορά ειδών πρώτης ανάγκης (τρόφιμα, φάρμακα, εμβόλια, αντιπαρασιτικά χάπια, κόλλαρα, σπρέι, κλουβιά μεταφοράς και νοσηλείας) για τα σκυλάκια που φροντίζει το σωματείο και κάλυψη των εξόδων στείρωσης κάποιων από αυτά, καθώς και για τις βασικές επικοινωνιακές ανάγκες του σωματείου.


Αφορμή στάθηκε η συμμετοχή της Ναταλίας ως πλήρωμα στο ιστιοπλοϊκό σκάφος Wind Zantino που για άλλη μια χρονιά αγωνίζεται όχι μόνο για την κατάκτηση μιας καλής θέσης στην αγωνιστική κατάταξη αλλά και για καλό σκοπό. Η δημοφιλής ηθοποιός, ανταποκρίθηκε με ενθουσιασμό στο κάλεσμα της Wind και του ιστιοπλοϊκού Wind dragoumi wind zantinoZantino να συμμετέχει σε σκέλος του αγώνα στην εβδομάδα ΝΟΕ που διεξήχθη 10-13 Ιουνίου, αποδεικνύοντας στην πράξη την αγάπη της για τα ζώα, συμβάλλοντας στο έργο του stray-life για την προστασία των αδέσποτων.


Αν και η μεγαλύτερη βοήθεια προς τα αδέσποτα είναι η ζεστασιά και η ασφάλεια μιας οικογένειας που θα τα αγαπάει και θα τα φροντίζει, ακόμα και η πιο μικρή βοήθεια είναι σημαντική για την επιβίωση τους. Υιοθέτησε και εσύ ένα αδέσποτο και αυτό θα σου χαρίσει αγάπη και αφοσίωση για όλη του τη ζωή.


StrayLife_logoΗ συγκεκριμένη ενέργεια εντάσσεται στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Υπευθυνότητας «Στην Πράξη» της Wind, μέσω του οποίου η εταιρεία αναπτύσσει δράσεις που αφορούν στην υπεύθυνη επιχειρηματικότητα, το περιβάλλον και την κοινωνία. Το Wind Zantino φέτος κάνει Στην Πράξη προσφέρει φέτος την αλληλεγγύη του σε ΜΚΟ με σημαντικό έργο προς όφελος της κοινωνίας.