Οι τρισδιάστατες τηλεοράσεις LG Cinema 3D βρίσκονται πλέον ακόμη πιο κοντά στο φυσικό τους χώρο.


LG CINEMA 3D @ THE MALL AH LG Electronics Ελλάς, στο πλαίσιο της κυκλοφορίας της νέας γκάμας τηλεοράσεων LG CINEMA 3D, που διαθέτουν πιστοποίηση Flicker Free και ελαφρύτερα γυαλιά χωρίς ηλεκτρικά μέρη για πιο άνετη και ομαλή 3D θέαση, διοργανώνει μια σειρά προωθητικών ενεργειών.


Οι σινεφίλ καταναλωτές, έχουν τη δυνατότητα να δουν και να απολαύσουν από κοντά τις τηλεοράσεις LG CINEMA 3D στο φυσικό τους χώρο, δηλαδή στις αίθουσες των κινηματογράφων και στα εμπορικά κέντρα.


Ειδικότερα, μέχρι τα μέσα Ιουνίου, όσοι καταναλωτές βρεθούν στα εμπορικά κέντρα The Mall Athens, Golden Hall και Mediterranean Cosmos, έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν από κοντά τις τηλεοράσεις LG CINEMA 3D και να βιώσουν την απόλυτη τρισδιάστατη εμπειρία θέασης.


Η LG θα προσφέρει στους επισκέπτες popcorn -το απόλυτο συνοδευτικό για το cinema-, ενώ όλοι οι καταναλωτές θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν στην κλήρωση, για να κερδίσουν μία από τις τρείς τηλεοράσεις LG CINEMA 3D.


LG CINEMA 3D TVΠαράλληλα, από τις αρχές Μαΐου και για διάρκεια έξι μηνών, σε συνεργασία με τον όμιλο ODEON, οι τηλεοράσεις LG CINEMA 3D θα βρίσκονται στα Odeon Kosmopolis, Odeon Star City, Odeon Πλατεία, Odeon Talos και Odeon Paralimnio, όπου οι επισκέπτες θα απολαμβάνουν προσεχώς 3D περιεχόμενο, πριν ακόμη μπουν στην αίθουσα των κινηματογράφων. Επιπλέον, με την αγορά κάθε εισιτηρίου, οι θεατές θα παίρνουν ένα κουπόνι το οποίο τους εξασφαλίζει τη συμμετοχή στη μεγάλη κλήρωση, για μία τηλεόραση LG CINEMA 3D.