H Nintendo ανακοίνωσε την κυκλοφορία μίας νέας σειράς τίτλων που προσφέρουν διασκέδαση, χωρίς να επιβαρύνουν σημαντικά το πορτοφόλι.


Wii_MK_OutaBox_White_PS_EUUsΗ σειρά Nintendo Selects, κυκλοφορεί στις 20 Μαΐου 2011 και αποτελεί μία οικονομικότερη επιλογή μερικών από τους πιο δημοφιλείς τίτλους του Wii για όλη την οικογένεια. Επιπλέον, την ίδια ημέρα η Nintendo κυκλοφορεί ένα νέο προσιτό πακέτο της κονσόλας Wii, μαζί με το Mario Kart. Το νέο πακέτο θα περιλαμβάνει τη λευκή έκδοση της κονσόλας Wii, του χειριστηρίου Wii Remote™ Plus, του Nunchuk™, του Wii Wheel™ και ένα αντίτυπο του παιχνιδιού Mario Kart Wii™.


Η Nintendo επιπλέον ανακοίνωσε ότι στις 20 Μαΐου 2011 πρόκειται να μειώσει την τιμή πώλησης προς το λιανεμπόριο και για τα ήδη υπάρχοντα Wii Sports Resort Pack, το οποίο περιλαμβάνει την μαύρη έκδοση της κονσόλας Wii, του Wii Remote Plus, του Nunchuk και ένα αντίτυπο των παιχνιδιών Wii Sports και Wii Sports Resort™ σε έναν οπτικό δίσκο.


Τα παιχνίδια που έχουν ενταχθεί στη σειρά Nintendo Selects προσφέρουν μία κοινωνική εμπειρία gaming για όλη την οικογένεια. Οι τίτλοι που περιλήφθηκαν είναι το αθλητικό φαινόμενο Wii Sports™, το WarioWare™: Smooth Moves, το Mario Strikers™ Charged Football και το Animal Crossing™: Let’s Go To The City.


Το Wii Sports εισάγει τους παίκτες σε μία νέα εμπειρία ψυχαγωγίας. Προσφέροντας πέντε διαφορετικές αθλητικές εμπειρίες, τένις, bowling, γκολφ, πυγμαχία και baseball – όπου το καθένα χρησιμοποιεί το χειριστήριο Wii Remote με διαφορετικό τρόπο, προσφέροντας ένα αίσθημα φυσικότητας και ρεαλισμού. Προετοιμαστείτε και αφεθείτε στην δράση που προσφέρει το δημοφιλές αθλητικό παιχνίδι που θα σας σηκώσει από τον καναπέ και θα σας κάνει να διασκεδάσετε σαν να κρατούσατε μία ρακέτα στο χέρι.


Wii_MSCF_NS_2DPS_UKVsΜε περισσότερα από 200 microgames αστραπή και χειρισμό που θα σας κάνει να κουνιέστε και να χτυπιέστε και να χοροπηδάτε στο δωμάτιο, το WarioWare: Smooth Moves οδηγεί την έννοια της αλληλεπίδρασης σε νέα επίπεδα. Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα χειριστήριο Wii Remote και τις καλύτερες κινήσεις σας για να στεφθείτε πρωταθλητής. Με εκατοντάδες microgames και την βοήθεια του χειριστηρίου Wii Remote, θα κινηθείτε, στροβιλιστείτε και αναπηδήσετε προς τον θρίαμβο.


Ο Mario μπαίνει στα ποδοσφαιρικά γήπεδα με το Mario Strikers Charged Football, φέρνοντας το μοναδικό του συνδυασμό του «μαχητικού ποδοσφαίρου» στο Wii. Σε αυτή την συνέχεια του Mario Smash Football, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε την ικανότητά σας με το χειριστήριο Wii Remote και το Nunchuk Controller για να κερδίσετε την μπάλα, να πετύχετε ακαταμάχητα τέρματα και να ελέγξετε τον τερματοφύλακά σας ώστε να πραγματοποιήσετε θεαματικές αποκρούσεις.


Wii_AC_LGTTC_NS_2DPS_UKVsΣτο Animal Crossing: Let’s Go To The City μπορείτε να ζείτε ανέμελα μιλώντας με φίλους, να καταπιάνεστε συνεχώς με νέες δουλειές ή να βρείτε το δικό σας ρυθμό ζωής, ισσοροπόντας τη δουλειά και την διασκέδαση. Δοκιμάστε τις ικανότητές σας στο ψάρεμα, στην καλλιέργεια δέντρων ή λουλουδιών, ανακαλύψτε σπάνια αντικείμενα από αρχαίου κόσμους, απολαύστε τον έναστρο ουρανό, διακοσμήστε το σπίτι σας, παρακολουθήστε μία δημοφιλή παράσταση ή αποκτήστε φήμη ως επιτυχημένος επιχειρηματίας δημοπρασιών. Όλα εξαρτώνται αποκλειστικά από εσάς.