Η Έλμη Systems μοναδικός HP Gold Preferred Partner με εξειδίκευση Service Specialist Professional Services Partner.


elmi_systemsΚορυφαία διάκριση απέκτησε η Έλμη Systems από την HP καθώς είναι ο μοναδικός στην Ελλάδα πιστοποιημένος HP GOLD Preferred Partner που εκπλήρωσε με επιτυχία τα κριτήρια για την απόκτηση της διάκρισης HP Service Specialist Professional Services Partner.


Η διάκριση αυτή θεωρείται ιδιαίτερα σημαντική αφού η εταιρεία αναγνωρίζεται από την Hewlett Packard ως ο συνεργάτης που ξεχωρίζει από το πλήθος των συνεργατών, καθώς εκπλήρωσε με επιτυχία τις ιδιαίτερα απαιτητικές εκπαιδεύσεις και πιστοποιήσεις των μηχανικών της και είναι η μόνη εταιρία στην Ελλάδα που εκτός από την πώληση αναλαμβάνει και τις υπηρεσίες εγκατάστασης και παραμετροποίησης για τα συστήματα και λύσεις Blades και Enterprise Storage της HP.


Ως HP Service Specialist Professional Services Partner η Έλμη Systems είναι άρτια εκπαιδευμένη και πιστοποιημένη να χρησιμοποιεί την σφραγίδα έγκρισης της HP γεγονός που της επιτρέπει να ικανοποιεί τις επιχειρηματικές ανάγκες των πελατών της με ολοκληρωμένες λύσεις και υπηρεσίες υψηλού επιπέδου.


Αξίζει να σημειωθεί ότι η Έλμη Systems διατηρεί επιτυχή συνεργασία από το 1986 με την Hewlett Packard ως ένας από τους μεγαλύτερους εμπορικούς συνεργάτες της στην Ελλάδα. Η εταιρεία ως «Gold HP Preferred Partner» διαθέτει σημαντικότατες εξειδικεύσεις και στον τομέα των προϊόντων: HP Storage Works Solutions Specialist, HP Computing Systems Specialist, HP Personal Computing Specialist, και HP Unified Networking Specialist οι οποίες εγγυώνται την υψηλή ποιότητα των προϊόντων και υπηρεσιών που προσφέρονται.