H Electronic Arts ανακοίνωσε την κυκλοφορία του προσομοιωτή αγώνων της σειράς Need for Speed, με τίτλο Shift 2 Unleashed.


need for speed shift 2 unleashedΤο Shift 2 Unleashed οδηγεί την επαναστατική οδηγική εμπειρία στο επόμενο επίπεδο με μία ολοκαίνουργια μηχανή και εκρηκτικά γραφικά, προσφέροντας μία πρωτοποριακή κάμερα κράνους, καθώς και τη συναρπαστική εμπειρία νυχτερινών αγώνων με ρεαλισμό που αγγίζει νέα όρια, αφού αυτοκίνητα και πίστα διαλύονται με εντυπωσιακή λεπτομέρεια.


Ο τίτλος έχει ήδη λάβει την αποδοχή των κριτικών σε όλο τον κόσμο με βαθμολογία εννέα στα δέκα τόσο από το περιοδικό PlayStation: The Official Magazine, όσο και από το Official Xbox Magazine. Το Official Xbox Magazine δήλωσε χαρακτηριστικά ότι “τα σπάει πραγματικά”, ενώ το Game Informer είπε ότι, “το SHIFT 2 αντιπροσωπεύει επάξια ολόκληρη την κατηγορία αγωνιστικών videogames” ως ένα αυθεντικό παιχνίδι προσομοίωσης αγώνων ταχύτητας.


Το παιχνίδι περιλαμβάνει αποκλειστικά και το καινούργιο Pagani Huayra supercar, με το οποίο οι παίκτες θα ζήσουν όλη την ένταση, την ενέργεια και τον ενθουσιασμό μίας μέρας αγώνων σε μια οδηγική εμπειρία εκτός ορίων. Το Shift 2 Unleashed περιέχει επίσης το Autolog, την επαναστατική λειτουργία, που παρουσιάστηκε πρώτη φορά από το Need for Speed Hot Pursuit. Μέσω του Autolog συνδέονται μεταξύ τους φίλοι και ανταγωνιστές, σε αγώνες πρόσωπο με πρόσωπο. Το Autolog προσφέρει δυνατότητα σύγκρισης των στατιστικών και των αποτελεσμάτων, αυξάνοντας κάθετα τον ανταγωνισμό, προσθέτοντας νέα επίπεδα όσον αφορά το βάθος και τη λεπτομέρεια των αγώνων.


Το παιχνίδι βγαίνει για Xbox 360, PlayStation 3 και PC. Για περισσότερες πληροφορίες, μπείτε στο http://www.shift2unleashed.com.



Shift 2 Unleashed – Launch Trailer by eagreece