Η Marfin Analysis αυξάνει την τιμή-στόχο για τη μετοχή του ΟΤΕ στα 10,20 ευρώ, από τα 7 ευρώ, με αναβάθμιση της σύστασης σε “buy” από “hold”.


OTE«Σε συνέχεια της αιφνιδιαστικής κίνησης από τη διοίκηση του ΟΤΕ η οποία αποφάσισε να προχωρήσει αφενός σε μείωση στα κόστη προσωπικού στη μητρική εταιρεία κατά 32 εκατ. ευρώ και αφετέρου στην περικοπή 120 θέσεων στην Cosmote και πάνω από 1.000 θέσεων στην Romtlelecom, είμαστε αισιόδοξοι ότι η διοίκηση θα καταφέρει να επιτύχει σημαντική μείωση» αναφέρει η χρηματιστηριακή.


Επιπλέον, συμπληρώνει πως η ευνοϊκή τροποποίηση στην φορολόγηση των εταιρειών, οι «πειθαρχημένες» επενδύσεις και οι προσπάθειες για βελτίωση του κεφαλαίου κίνησης αναμένεται να επιδράσουν θετικά στη δημιουργία ταμειακών ροών του ομίλου.