Νέο πρόγραμμα παρουσιάζει ο ΟΤΕ για τηλεφωνία και πρόσβαση στο Internet, ικανοποιώντας τις ανάγκες των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.


logo OTEBUSINESSΙκανοποιώντας τις ανάγκες της μικρομεσαίας επιχείρησης για απεριόριστη σταθερή τηλεφωνία, πρόσβαση και ολοκληρωμένη παρουσία της στο Ιnternet, ο ΟΤΕ παρουσιάζει το νέο πρόγραμμα ΟΤΕ Business Double Play.


Το πρόγραμμα ΟΤΕ Business Double Play1 προσφέρει σε 1 έως 4 τηλεφωνικές συνδέσεις, απεριόριστη σταθερή τηλεφωνία (για αστικές & υπεραστικές κλήσεις) προς όλους και έως 60’/μήνα προς κινητά ανά σύνδεση, καθώς και την πιο αξιόπιστη ολοκληρωμένη λύση Internet για επιχειρήσεις, το Conn-x@Work.


Με τελική τιμή από 45,50 ευρώ/μήνα και με επιπλέον εκπτώσεις έως 6 ευρώ ανά διμηνιαίο λογαριασμό, ανάλογα με τον αριθμό των τηλεφωνικών συνδέσεων, η κάθε επιχείρηση μπορεί να σχεδιάσει το ιδανικό για αυτήν ΟΤΕ Business Double Play. Επιπρόσθετα, ο πελάτης λαμβάνει ένα συγκεντρωτικό λογαριασμό για όλες τις συνδέσεις που περιλαμβάνονται στο ΟΤΕ Business Double Play, έχοντας ενιαία απεικόνιση, αλλά και γλιτώνοντας χρόνο και κόπο τόσο στην εξόφληση όσο και στον προγραμματισμό των εξόδων.


Επιπλέον, το ΟΤΕ Business Double Play περιλαμβάνει:
– Δυνατότητα απόκτησης απεριόριστων διευθύνσεων e-mail του τύπου user@company.gr με αυτόνομη διαχείριση
– Δημιουργία & Φιλοξενία εταιρικού web site (www.companyname.gr) & υπηρεσίες DNS
– Δυναμικές ή στατικές ΙP διευθύνσεις
– Δωρεάν ασύρματο (WiFi) modem-router


Το ΟΤΕ Βusiness Double Play διατίθεται στο 13888, στο www.oteshop.gr και στα καταστήματα ΟΤΕSHOP και ΓΕΡΜΑΝΟΣ. Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται και στο www.otebusiness.gr