To Papaki.gr παρουσιάζει μία νέα υπηρεσία με το όνομα “Experts” για την προβολή επιχειρήσεων υπηρεσιών διαδικτύου.


logo_papakiΣτη λίστα των Experts μπορεί κάποιος να εντοπίσει επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στη Σχεδίαση και Κατασκευή Ιστοσελίδων και Eshop, την On line διαφήμιση (Google AdWords, Facebook, κλπ.) και τη Βελτιστοποίηση για τις μηχανές αναζήτησης (SEO), αλλά και το email Marketing. Πρόκειται για μία εύχρηστη λίστα, καθώς ο επισκέπτης μπορεί να κάνει αναζήτηση με βάση τη δραστηριότητα για την οποία ενδιαφέρεται, να δει τους Experts ταξινομημένους με αλφαβητική σειρά σύμφωνα με την επωνυμία τους ή την περιοχή στην οποία εδρεύουν.


“Τα αιτήματα που δεχόμασταν καθημερινά από τους πελάτες μας, για να τους προτείνουμε επιχειρήσεις που παρέχουν υπηρεσίες web, μας οδήγησε στη δημιουργία των Experts. Επειδή, θέλαμε να διατηρήσουμε την αντικειμενικότητά μας, αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε μία on line λίστα επαγγελματιών / freelancers, όπου θα μπορεί ο καθ’ ένας να βρει αυτό που ψάχνει!”, αναφέρει εκπρόσωπος του Papaki.gr.


Δικαίωμα καταχώρησης στη λίστα των Experts έχουν οι πελάτες του Papaki.gr που έχουν αποκτήσει τουλάχιστον το Junio Badge (http://www.papaki.gr/papaki-badges.htm). Η καταχώρηση γίνεται εύκολα με τη συμπλήρωση της φόρμας εγγραφής (http://www.papaki.gr/expert-registration.htm) και είναι δωρεάν. Το προφίλ του κάθε Expert περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα στοιχεία για να μπορέσουν να επικοινωνήσουν μαζί του οι ενδιαφερόμενοι.


Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την υπηρεσία μπορείτε να βρείτε στη σελίδα των Experts (http://www.papaki.gr/experts.htm).