Το σετ πολυκάναλου ήχου Z906 είναι ο διάδοχος του πολυβραβευμένου Logitech Z-5500.


Custom_format_Z906_FOB_LargeΤο νέο σετ surround ηχείων της Logitech διαθέτει ισχύ των 500 watts (RMS). Η δύναμη αυτή όμως δεν είναι ανεξέλεγκτη καθώς το σετ έχει κερδίσει την επίζηλη και ιδιαίτερα απαιτητική πιστοποίηση THX, κάτι που εγγυάται ότι λαμβάνουμε με απόλυτη ακρίβεια το σήμα από την πηγή ήχου.


Για τα soundtracks ταινιών με κωδικοποίηση Dolby® digital ή DTS TM , τα Z906 προσφέρουν ψηφιακή αποκωδικοποίηση 5.1 καναλιών για μια ολοκληρωμένη και αναλυτική εμπειρία πολυκάναλου ήχου, ανεξάρτητα έντασης και λεπτομέρειας.


Για το εντυπωσιακό σε όγκο και δύναμη – και χωρίς παραμορφώσεις – μπάσο φροντίζει το subwoofer των 165 watt με μεγάφωνο στο πλάι και οπή εκτόνωσης, ενώ τα περιφερειακά ηχεία μπορούν να μετατρέψουν ακόμη και τον τυπικό στερεοφωνικό ήχο σε μια πολυκάναλη απόλαυση.


Custom_format_Z906_CONTROL_FRONTΤα ηχεία Logitech® Surround Sound Z906 δεν προσφέρουν μόνο ποιοτικό ήχο, αλλά έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε να ταιριάξουν αμέσως σε κάθε σαλόνι και υποδομή ψυχαγωγίας. Πάνω τους μπορούμε να συνδέσουμε ταυτόχρονα έως και έξι συσκευές ήχου, όπως τηλεόραση, DVD, DVR, Blu-Ray™ player, Xbox 360®, PLAYSTATION®3, Wii™, iPod® και βέβαια ένα φορητό υπολογιστή, είτε PC ή Mac®. Η κεντρική μονάδα ελέγχου έχει μια ευδιάκριτη οθόνη, τοποθετείται εύκολα πάνω σε άλλες συσκευές και ταιριάζει αισθητικά με το υπόλοιπο σύστημα οικιακής ψυχαγωγίας.


Για την άνεσή μας φροντίζει ένα ασύρματο τηλεχειριστήριο που έχει τον πλήρη έλεγχο του σετ, ενώ τα περιφερειακά ηχεία μπορεί να στερεωθούν στους τοίχους ώστε να μετατρέψουν οποιοδήποτε χώρο σε οικιακό κινηματογράφο.


Tιμή και διαθεσιμότητα
Τα ηχεία Logitech Surround Sound Z906 θα είναι διαθέσιμα σε ΗΠΑ και Ευρώπη από τον Μάρτιο με προτεινόμενη λιανική τιμή τα €349.