Η Cisco συμμετέχει στον «Υπέροχο Κόσμο των Νικητών» ως Χορηγός των Παγκόσμιων Αγώνων Special Olympics Αθήνα 2011.


CISCO_200H Cisco ανακοίνωσε σήμερα ότι είναι Υπερήφανος Χορηγών των Παγκόσμιων Αγώνων Special Olympics Αθήνα 2011. Βασιζόμενη στην Borderless Network Architecture, η Cisco θα δημιουργήσει ένα ολοκληρωμένο, ισχυρό και πολύ ασφαλές περιβάλλον, το οποίο θα προσφέρει δυνατότητες συνεργασίας στις πόλεις που θα φιλοξενήσουν τους Αγώνες και στις ομάδες εργασίας. Το Unified Computing System της Cisco θα χρησιμοποιηθεί για να ολοκληρώσει τόσο τα φυσικά όσο και τα virtualized κέντρα δεδομένων.


Η Cisco προσφέρει τις τεχνολογίες που θεωρούνται αναγκαίες για τη δημιουργία ενός ισχυρού και ασφαλούς Δικτύου Χωρίς Περιορισμούς (Switching/Routing, Ασφάλεια, Ασύρματη Πρόσβαση), το οποίο θα χρησιμοποιηθεί ως πλατφόρμα για μία λύση κέντρου δεδομένων που θα βασίζεται σε σύστημα UCS.


Ως τμήμα ενός ολοκληρωμένου περιβάλλοντος συνεργασίας, οι Ενοποιημένες Επικοινωνίες της Cisco θα διευκολύνουν την επικοινωνία μεταξύ κτιρίων που βρίσκονται σε διαφορετικές τοποθεσίες, στα οποία θα χρησιμοποιηθούν περισσότερα από 700 IP phones. Από τη στιγμή που η Αθήνα και η Λευκωσία είναι μεταξύ των κύριων πόλεων που φιλοξενούν τους Αγώνες, οι αίθουσες Cisco TelePresence θα αξιοποιηθούν για να διευκολύνουν τη συνεργασία μεταξύ των ομάδων.


Οι Παγκόσμιοι Αγώνες Special Olympics είναι ένα κίνημα που στόχο έχει τη δημιουργία ενός κόσμου, κυρίαρχη τάση του οποίου δεν θα είναι ο «αποκλεισμός» αλλά η ένταξη στο κοινωνικό σύνολο. Η Cisco έχει το ίδιο όραμα για κοινωνική ένταξη. Για τον λόγο αυτό συμμετέχει στον «Υπέροχο Κόσμο των Νικητών» ως Χορηγός των Παγκόσμιων Αγώνων Special Olympics Αθήνα 2011.


Οι Παγκόσμιοι Αγώνες Special Olympics Αθήνα 2011 διοργανώνονται στην Αθήνα από τις 25 Ιουνίου έως τις 4 Ιουλίου 2011 με τη συμμετοχή 7.500 αθλητών από 185 χώρες, 2500 προπονητών, 3.000 διαιτητών, 40.000 μελών οικογενειών και 3.000 εκπροσώπων τύπου από όλο τον κόσμο.