O κ. Osama Alrabadi πρόκειται να υποστηρίξει τη διδακτορική του διατριβή στο AIT στις 28 Ιανουαρίου.


ait_textΟ υποψήφιος διδάκτορας της ερευνητικής ομάδας του Εργαστηρίου Ευρυζωνικών και Ασυρμάτων Δικτύων και Αισθητήρων (Β-WISE) κ. Osama Alrabadi πρόκειται να υποστηρίξει τη διδακτορική του διατριβή, με τίτλο: «MIMO Transceiver Techniques and Channel Modeling for Single Feed and Compact Arrays» (ΜΙΜΟ επικοινωνία με χρήση στοιχειοκεραιών μονής τροφοδότησης), την Παρασκευή, 28 Ιανουαρίου 2011 στις 13:00, στο Αμφιθέατρο 3Α.


Η παρουσίαση αποτελεί ξεχωριστή στιγμή για το ΑΙΤ και τους εποπτεύοντες καθηγητές R. Prasad από το Aalborg University και Κ. Παπαδιά από το ΑΙΤ, καθώς είναι η πρώτη αποφοίτηση του κοινού διδακτορικού προγράμματος του ΑΙΤ σε συνεργασία με το κρατικό Aalborg University της Δανίας που ξεκίνησε τον Ιανουάριο του 2008.


Ο κ. Alrabadi εκμεταλλεύθηκε στο έπακρο τις δυνατότητες που προσφέρει το ΑΙΤ στην εκπαίδευση. Προερχόμενος από την Ιορδανία, ήρθε στην Ελλάδα με υποτροφία της Intralot για να σπουδάσει στο μεταπτυχιακό προγράμμα Master of Science in Information & Telecommunications Technologies (MSITT) του ΑΙΤ, από το οποίο αποφοίτησε πρώτος. Στην συνέχεια έγινε δεκτός ως υποψήφιος διδάκτορας από τη διεθνώς αναγνωρισμένη ερευνητική ομάδα του Εργαστηρίου Ευρυζωνικών, και Ασυρμάτων Δικτύων και Αισθητήρων (Β-WISE) του ΑΙΤ και το Center for Teleinfrastructure (CTiF) του Aalborg University.


Η εξέταση θα είναι ανοιχτή προς όλους τους ενδιαφερόμενους.