Η Κωτσόβολος εγκαινίασε επίσημα την Τετάρτη 4 Νοεμβρίου το εξ’ ολοκλήρου ανακαινισμένο κατάστημα της στο εμπορικό πάρκο του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος».


Ο Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της DSGI South East Europe κος Chris Matthews και η δημοσιογράφος κα. Άννα Καραμανλή

Ο Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της DSGI South East Europe κος Chris Matthews και η δημοσιογράφος κα. Άννα Καραμανλή

Την εκδήλωση τίμησαν εκπρόσωποι της πολιτικής ηγεσίας της χώρας, βουλευτές του ελληνικού Κοινοβουλίου, εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης και του Τύπου. Επίσης το παρών έδωσαν Πρόεδροι και Εμπορικοί Διευθυντές των μεγάλων εταιριών ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών, εκπρόσωποι του ΣΕΛΠΕ, του τραπεζικού χώρου, των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του επιχειρηματικού κόσμου, καθώς και των συνεργαζόμενων εταιριών διαφήμισης και επικοινωνίας.


Σε μια ενδιαφέρουσα τελετή με παρουσιάστρια τη δημοσιογράφο κα. Άννα Καραμανλή, και τον Διευθυντή Μάρκετινγκ της DSGI Ελλάδος κ. Γιώργο Καράμπελα, ο Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της DSGI South East Europe κος Chris Matthews μίλησε για τις στρατηγικές επιλογές της εταιρίας και τους αναπτυξιακούς της στόχους.


«Πιστεύουμε ακράδαντα πώς όταν οι καιροί είναι δύσκολοι, τότε είναι η κατάλληλη ώρα για αλλαγές. Με γνώμονα την multi-channel και multi-brand στρατηγική μας στοχεύουμε στην κάλυψη των αναγκών των πελατών μας σε όλη τη χώρα. Επεκτείνουμε δυναμικά το δίκτυο μας στην Ελλάδα, με σύγχρονα και τεχνολογικά προηγμένα καταστήματα, ενώ παράλληλα ενισχύουμε το δίκτυο franchise και τα online καταστήματα μας, παρέχοντας διαρκώς οφέλη στους πελάτες μας. Ξεκινήσαμε πρώτοι την ανακύκλωση παλαιών ηλεκτρικών συσκευών, έχοντας μέχρι σήμερα ανακυκλώσει πάνω από 150.000 συσκευές. Σε μια εποχή που άλλοι μειώνουν τις επενδύσεις τους, εμείς συνεχώς προσπαθούμε να καινοτομούμε και το ανακαινισμένο μας κατάστημα αντικατοπτρίζει αυτή μας την προσπάθεια», σημείωσε ο κ. Matthews.


Το παρών στην τελετή έδωσε η Υφυπουργός Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων κα Εύη Χριστοφιλοπούλου η οποία κατά τη διάρκεια της ομιλίας της, σημείωσε: «Η στρατηγική της εταιρίας Κωτσόβολος συνάδει με τέσσερις πολύ σημαντικούς άξονες της πολιτικής μας. Καταρχήν είναι μια εταιρία που επενδύει στην ελληνική αγορά, δημιουργώντας νέες θέσεις εργασίας, ενώ παράλληλα ενδιαφέρεται για τις ανάγκες του καταναλωτή, διαθέτοντας προϊόντα υψηλής τεχνολογίας σε πολύ χαμηλές τιμές. Επιπλέον, αποτελεί παράδειγμα για τις ξένες επενδύσεις στην Ελλάδα και αναλαμβάνει εξαιρετικές πρωτοβουλίες για την προστασία του περιβάλλοντος, εφαρμόζοντας ωφέλιμες και βιώσιμες πρακτικές».


Προσκεκλημένος στη σημαντική βραδιά της Κωτσόβολος ήταν και ο Πρέσβης του Ηνωμένου Βασιλείου Δρ. David Maurice Landsman, ο οποίος δήλωσε: «Εταιρείες όπως η DSGI με τη δυναμική τους παρουσία συμβάλλουν στην περαιτέρω ενίσχυση των πολύ καλών διμερών εμπορικών σχέσεων μεταξύ Ελλάδας και Ηνωμένου Βασιλείου. Η ανακαίνιση αυτή που πραγματοποιήθηκε στα πρότυπα της αλυσίδας Dixons δείχνει ότι ο Όμιλος της DSGI στην Ελλάδα έχει πολύ δυνατή παρουσία και αναπτύσσεται συνεχώς».


Ο Βουλευτής Αττικής και πρώην Υφυπουργός Ανάπτυξης κος Γιώργος Βλάχος δήλωσε: «Στα δύο χρόνια της θητείας μου ως Υφυπουργός Ανάπτυξης είχαμε μια πολύ καλή συνεργασία με την DSGI Ελλάδος στηρίζοντας τις επενδύσεις της εταιρίας στην Ελλάδα. Είναι μια σπουδαία και υπεύθυνη εταιρία και θα είμαι δίπλα της ως φίλος από όποια θέση κι αν βρίσκομαι».


Τέλος, ο Διευθυντής Δικτύου της DSGI Ελλάδος κος Δημήτρης Αβραάμ υπογράμμισε: «Η Κωτσόβολος βρίσκεται εδώ για να αποδείξει και με τη σημερινή της κίνηση ότι δίνει ζωή στην τεχνολογία και αναβαθμίζει συνεχώς την εμπειρία αγορών για τους καταναλωτές της. Πιστεύω ότι αυτό το κατάστημα, με την αναβαθμισμένη του λειτουργικότητα και το άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό, θα αποτελέσει τη ναυαρχίδα του ομίλου μας για την οποία θα είμαστε περήφανοι για πολλά χρόνια».


Το τριήμερο 5, 6 και 7 Νοεμβρίου το κατάστημα της Κωτσόβολος στο Εμπορικό Πάρκο του αεροδρομίου Αθηνών ανοίγει τις πύλες του για να υποδεχθεί από τις 9 το πρωί όλους τους καταναλωτές με τις χαμηλότερες ειδικές τιμές που έγιναν ποτέ.