Η Lufthansa Mobile προσφέρει τη δυνατότητα τηλεφωνικών κλήσεων και υπηρεσίες μετάδοσης δεδομένων σε περισσότερες από 180 χώρες με χαμηλές χρεώσεις και πλήρη έλεγχο του κόστους από τον χρήστη.

Η Lufthansa Mobile έρχεται να καλύψει με νέες υπηρεσίες και χαμηλό κόστος μια διαχρονική απαίτηση των επιβατών που ταξιδεύουν συχνά. Η προπληρωμένη κάρτα SIM είναι μια προσιτή λύση τόσο για τους ταξιδιώτες αναψυχής, όσο και για εκείνους που ταξιδεύουν για επαγγελματικούς λόγους και επιθυμούν να πραγματοποιούν διεθνείς τηλεφωνικές κλήσεις ή να έχουν πρόσβαση σε υπηρεσίες διαδικτύου ανά πάσα στιγμή έχοντας πλήρη έλεγχο του κόστους.

Το εφάπαξ τέλος ενεργοποίησης της υπηρεσίας Lufthansa Mobile Prepaid Card είναι 29 € και σε αυτό περιλαμβάνεται πίστωση 19 €. Μερικά από τα διαθέσιμα πακέτα για χρήση εντός της ΕΕ προσφέρουν 500 ΜΒ για 9,90 € ή 1 GB για 14,90 € και έχουν διάρκεια 30 ημερών. Για χρήση εκτός ΕΕ, όπως στις ΗΠΑ, στη Βραζιλία ή την Κίνα, το κόστος ποικίλει από 0,10 € έως 0,29 € ανά λεπτό και megabyte. Παρόμοιες υπηρεσίες από άλλους παρόχους συνήθως ξεκινούν από 1,49 € ανά λεπτό. Για τη χρήση της υπηρεσίας δεν απαιτείται η σύναψη δεσμευτικού συμβολαίου με τη Lufthansa Mobile.

Η κάρτα SIM διατίθεται μέσω της ιστοσελίδας lufthansa.com, ενώ από 1η Μαρτίου 2017 οι επιβάτες θα μπορούν να την προμηθεύονται και εντός των αεροσκαφών.

Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ εδώ