H International Gaming and Entertainment S.A.(IGE SA) βρίσκεται στο πλευρό του συλλόγου “Ελπίδα”.

 Η International Gaming and Entertainment S.A. (IGE S.A), μέλος του ομίλου της Audio Visual Enterprises S.A., τα τελευταία χρόνια διανέμει στο ελληνικό κοινό τα  γνωστά κι αναγνωρισμένα στο εξωτερικό παιχνίδια κατασκευών Meccano.

Η σειρά προϊόντων της Meccano παρέχει τη δυνατότητα στα παιδιά να δημιουργήσουν διασκεδάζοντας, να γνωρίσουν τον κόσμο της πραγματικής εφαρμοσμένης μηχανικής, αναπτύσσοντας ταυτόχρονα την ευφυΐα τους και βελτιώνοντας τις κινητικές τους δεξιότητες. Με ένα μόνο παιχνίδι, μπορούν να κατασκευαστούν 10 διαφορετικά μοντέλα όπως βάρκα, ρομπότ, ελικόπτερο και αεροπλάνο, ενώ χρησιμοποιώντας τη φαντασία τους έχουν τη δυνατότητα να δημιουργήσουν και δικά τους μοντέλα!

img_0496

Τα παιχνίδια Meccano κυκλοφορούν στα καταστήματα τεχνολογίας και σε ενημερωμένα καταστήματα παιχνιδιών, σε ευρεία γκάμα και σε τιμές που κυμαίνονται από 12,99€ έως 199,99€.

Φέτος τις γιορτές, η IGE προσφέρει 2€ σε κάθε αγορά όλων των παιχνιδιών Meccano στον Σύλλογο Φίλων Παιδιών με Καρκίνο ΕΛΠΙΔΑ, προσφέροντας αγάπη και έμπρακτη συμπαράσταση στα παιδιά αλλά και στις οικογένειές τους.

Ο Σύλλογος ΕΛΠΙΔΑ δραστηριοποιείται από το 1990 και έχει δημιουργήσει την πρώτη αμιγώς παιδιατρική Μονάδα Μεταμόσχευσης  Μυελού των Οστών της χώρας μας, τον Ξενώνα  Ελπίδα , το πρώτο Ογκολογικό Νοσοκομείο για παιδιά της Ελλάδας- την “Ογκολογική Μονάδα Παίδων ” ΜΑΡΙΑΝΝΑ Β. ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ- ΕΛΠΙΔΑ”- και τον Σύλλογο”  ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ” που λειτουργεί  την Τράπεζα Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών .