Εσωτερικές μετακινήσεις στελεχών σε καίριες διοικητικές θέσεις.

H SiEBEN προχώρησε σε εσωτερικές μετακινήσεις στελεχών σε καίριες διοικητικές θέσεις. Πιο συγκεκριμένα, ο Κωνσταντίνος Τζαβάρας ανέλαβε Γενικός Διευθυντής της SiEBEN, παραλαμβάνοντας τη σκυτάλη από τον Ισίδωρο Σιδερίδη, ο οποίος ανέλαβε τη θέση του CEO της Pobuca, νεοσύστατης εταιρείας spin off της SiEBEN.

Ο Κωνσταντίνος Τζαβάρας σπούδασε Μηχανολόγος Μηχανικός στο Πολυτεχνείο της Αθήνας, από το οποίο αποφοίτησε το 1997. Ολοκλήρωσε με επιτυχία το μεταπτυχιακό πρόγραμμα στην Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA), στο διαπανεπιστημιακό πρόγραμμα “Athens MBA” των ΕΜΠ – ΟΠΑ, το 2001. Το 2000 ήταν ένας εκ των ιδρυτών της SiEBEN και από τότε εργάζεται συστηματικά και δημιουργικά με τους συνεταίρους του, με γνώμονα την διαρκή επέκταση των εργασιών της SiEBEN, σε Ελλάδα και εξωτερικό και την ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων και λύσεων. Ο Ισίδωρος Σιδερίδης, συνιδρυτής της SiEBEN, σπούδασε Μηχανολόγος Μηχανικός στο Πανεπιστήμιο Πατρών και εκπροσώπησε επιτυχώς, για σειρά ετών την εταιρεία σε κάθε επιχειρηματική δραστηριότητα.

10505541_783743808323858_4880898705774367069_n

Η SiEBEN με πολυετή εμπειρία σε συστήματα CRM σε εταιρείες παραγωγής και διανομής καταναλωτικών προϊόντων και σε εταιρείες του λιανεμπορίου έχει υλοποιήσει εκατοντάδες εγκαταστάσεις, στην ελληνική και διεθνή αγορά, των προϊόντων της PocketBiz και Marera.

Στα πλαίσια της εξωστρέφειας, που αποτελεί στρατηγικό στόχο της SiEBEN, εντάσσεται με επιτυχία η Pobuca, με την ανάπτυξη δύο νέων λύσεων SaaS των προϊόντων PocketBiz και Marera, που θα είναι διαθέσιμα το 1ο  τρίμηνο του 2017. Συγκεκριμένα το B2Bsales-ready θα είναι η λύση SaaS για Field Sales Automation και Mobile CRM και το Campaigns-Ready θα αποτελέσει τη cloud λύση για Marketing Campaigns.

Η ανάπτυξη των B2Bsales-ready και Campaigns-Ready χρησιμοποιεί την πλατφόρμα του Pobuca, του business app που ξεκίνησε από τη SiEBEN και βοηθάει τους χρήστες να διαμοιράζονται επιχειρηματικές επαφές με τους συναδέλφους τους σε οποιαδήποτε συσκευή. Το Pobuca διαθέτει ήδη χιλιάδες χρήστες από 45 χώρες παγκοσμίως.