H  Panasonic πρωταγωνιστεί και στα φετινά ευρωπαϊκά βραβεία EISA (European Imaging and Sound Association).

Η ένωση EISA αποτελεί από τις πιο αναγνωρισμένες της Ευρώπης στο χώρο των καταναλωτικών ηλεκτρονικών προϊόντων, με 45 μέλη φημισμένων εκδόσεων από 23 ευρωπαϊκές χώρες, αποκλειστικά αφιερωμένων στην κάλυψη εξελίξεων στην τεχνολογία ήχου και εικόνας. Panasonic κατάφερε να αποσπάσει 4 βραβεία και να επιβεβαιώσει την ηγετική της παρουσία στην παραγωγή καινοτόμων προϊόντων με προηγμένη τεχνολογία, λειτουργία και σχεδιασμό.

panasonic-tv-series-dx900-1-copy

Νικήτρια του βραβείου “European Home Theatre TV 2016-2017” ανακηρύχθηκε η 65 ιντσών 4K Pro Ultra HD Premium τηλεόραση Panasonic σειράς DX900. Κύρια ανταγωνιστικά της πλεονεκτήματα η αναβαθμισμένη φωτεινότητα, η συγκλονιστική ποιότητα εικόνας κινηματογραφικού επιπέδου και η ύψιστη λεπτομέρεια που αποδίδει σε συνδυασμό με την ανεπανάληπτη ακρίβεια χρωμάτων.

Το βραβείο “European Ultra HD Player 2016-2017” απέσπασε το Panasonic DMP-UB900, το πρώτο Ultra HD Blu-ray player στον κόσμο. Οι 4Κ HDR (High Definition Rate) εικόνες που παρέχει είναι βήματα μπροστά από το κλασσικό Full HD και η ποιότητα του ήχου ασυναγώνιστη, με πιστοποίηση ΤΗΧ.

Επιπλέον, η 4K φωτογραφική μηχανή Panasonic LUMIX DMC-TZ100 κέρδισε το βραβείο “European Travel Compact Camera 2016-2017”. Αυθεντικό φωτογραφικό αποτέλεσμα επαγγελματικού χαρακτήρα που “κόβει την ανάσα”, χάρη στο δυνατό 10X οπτικό zoom, τον μεγάλο 1-ίντσας MOS αισθητήρα και το διάφραγμα F2.8 που διαθέτει αποκλειστικά.

panasonic-dmp_ub900_02

Τέλος, η Panasonic αναγνωρίστηκε για το Διπλό Οπτικό Σύστημα Σταθεροποίησης Εικόνας της (Dual I.S. System) και βραβεύτηκε με το “European Photo Innovation 2016-2017”. Το Dual I.S. που διαθέτουν τα μοντέλα LUMIX GX8 & LUMIX GX80, μετατρέπει την εικόνα σε κρυστάλλινη.

Με τη δυνατότητα σταθεροποίησης σε επίπεδο φακών και σώματος, οι εικόνες δεν είναι πια θολές, ακόμα κι αν οι λήψεις πραγματοποιηθούν εν κινήσει (on-the-go).