Από  ιστοσελίδα δημοπρασιών διέρρευσε πρόσφατα η είδηση για τη slim έκδοση του PlayStation 4.

Σύμφωνα με όσα έχουν γνωστά, αναμένεται να ανακοινωθεί  σύντομα, πιθανώς  στις αρχές Σεπτεμβρίου σε προγραμματισμένη παρουσίαση της Sony.

Στη  δημοπρασία που έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα Gumtree, περιλαμβάνονται φωτογραφίες μιας νέας έκδοσης ps4-logo-747x309του PlayStation 4 που είναι μικρότερη σε μέγεθος από αυτή που υπάρχει ήδη στην αγορά, με καμπύλες γωνίες. Με χωρητικότητα 500GB, μία ακόμη διαφορά ενδεχομένως να είναι η απουσία οπτικής εξόδου, μια απόφαση που πιθανόν να παραξενέψει αρκετούς.

Βέβαια πρέπει να θυμόμαστε ότι η Microsoft έχει προχωρήσει ήδη στην κυκλοφορία του Xbox One S, της slim έκδοσης του Xbox One η οποία έρχεται με 40% μικρότερο μέγεθος.

Το πιθανότερο σενάριο για την επιβεβαίωση της ύπαρξης  ενός slim PlayStation, είναι να γίνει στην παρουσίαση που θα πραγματοποιήσει η Sony στις 7 Σεπτεμβρίου στη Νέα Υόρκη, με κεντρικό θέμα τη νέα γενιά του PlayStation με κωδική ονομασία Neo, η οποία θα είναι σε θέση να αναπαράγει παιχνίδια σε 4K ανάλυση. Η παρουσίαση θα μεταδοθεί ζωντανά μέσα από το κανάλι της Sony στο YouTube.