Πάνε παντού, τρέχουν γρήγορα, είναι ανθεκτικά και τα ελέγχετε από το smartphone σας.

Τα ρομπότ Sphero βοηθούν μικρούς και μεγάλους να ξεκολλήσουν από την οθόνη του υπολογιστή και να περάσουν δημιουργικά το χρόνο τους.

Sphero 2.0
Το Sphero 2.0 είναι ένα «έξυπνο» παιχνίδι που σίγουρα αρμόζει με τα δεδομένα της σύγχρονης εποχής. Διακρίνεται για την ταχύτητά του, αλλά και για το φως που εκπέμπει. Με λίγα λόγια, είναι ένα ρομπότ που θα αλλάξει τον τρόπο που παίζετε. Και επιπλέον, έχει μια ολόκληρη σειρά περιφερειακών που θα μεταμορφώσει κατά πολύ την εμπειρία της καθοδήγησής.

sphero math

Sphero SPRK
Το Sphero SPRK είναι ένα ρομπότ που μαθαίνει από εσάς και ενθαρρύνει τη δημιουργικότητά σας, οξύνοντας τις γνώσεις σας στα μαθηματικά και τη φυσική. Είναι εξοπλισμένο με μια βιβλιοθήκη, η οποία διαθέτει πάνω από 30 apps και το διάφανο σώμα του είναι σχεδιασμένο με τέτοιο τρόπο, ώστε να εμπνεύσει τους εφευρέτες και τους νεωτεριστές του μέλλοντος.

Ollie Darkside
Απίστευτα ανθεκτικό, δαιμόνια «έξυπνο». Το σώμα του Darkside είναι προστατευμένο και… απωθεί ακόμα και το νερό. Κάντε το να κατεβεί σκαλιά, να κινηθεί στο χώμα ή να πέσει πάνω σε τοίχους. Δεν… φοβάται τίποτα, γιατί είναι φτιαγμένο για να διαπερνά τα πάντα. Τα συστήματά του έχουν τη δυνατότητα να καταγράφουν την απόσταση, τη διάρκεια πτήσης, τις χρωματικές προτιμήσεις, τους συνδυασμούς κόλπων κ.ά.

Ollie
Γνωρίστε τον Ollie, έναν… εθισμένο στην αδρεναλίνη που εκτοξεύεται εδώ κι εκεί με απίστευτη ταχύτητα. Ο Ollie «λατρεύει» να κάνει σβούρες, τούμπες και κάθε άλλου είδους τρελό κόλπο. Χάρη στον κυλινδρικό σχεδιασμό του, ο Ollie μπορεί να κατρακυλά και να συνεχίσει να περιστρέφεται. Μπορείτε να παίζετε μαζί του μέχρι να σας… εξαντλήσει.

BB8
Ο… σταρ της οικογένειας είναι φυσικά ο BB8, το droid που αποτελεί πιστό αντίγραφο του χολιγουντιανού του alter ego! Με βάση την αλληλεπίδραση, επιδεικνύει διαφορετικές εκφράσεις και αντιδρά στις φωνητικές εντολές σας. Δείτε το να εξερευνά αυτόνομα, καθοδηγήστε το εσείς ή δημιουργήστε και δείτε ολογραφικά μηνύματα επαυξημένης πραγματικότητας. Παρακολουθήστε μαζί του την τελευταία ταινία Star Wars και απλαύστε τις αστείες αντιδράσεις του!