To online supermarket e-Fresh.gr άνοιξε με 10.000 προϊόντα και αυθημερόν παραδόσεις.

Το e-Fresh.gr άνοιξε και αποτελεί ένα αυτόνομο online supermarket με σημαντικές καινοτομίες. Δημιουργήθηκε με στόχο να αξιοποιήσει τα πλεονεκτήματα και την ευκολία του ηλεκτρονικού εμπορίου στο χώρο των τροφίμων και ειδών super market και με διάθεση να παρέχει μια ολοκληρωμένη υπηρεσία στο απαιτητικό Αθηναϊκό κοινό.

Στο e-Fresh.gr οι πελάτες θα βρουν πάνω από 10.000 ετοιμοπαράδοτα προϊόντα σε επώνυμα brands αλλά και τοπικούς παραγωγούς, τα οποία μπορούν να παραλάβουν στο χώρο τους μέσα σε λίγες ώρες. Φρέσκα φρούτα, λαχανικά, κρέατα και γαλακτοκομικά, βρεφικά είδη και απορρυπαντικά, είδη προσωπικής φροντίδας, pet food, ακόμη και μικρές ηλεκτρικές συσκευές είναι διαθέσιμες για να καλύψουν ό,τι χρειάζεται ένα νοικοκυριό σε καθημερινή βάση.

efresh vans

Οι αγορές γίνονται ηλεκτρονικά, εύκολα και γρήγορα, με δυνατότητα πληρωμής με κάρτα ή με μετρητά κατά την παράδοση σε ένα από τα πιο φιλικά και εύχρηστα sites. Το site του e-Fresh.gr ξεχωρίζει για την ευκολία και το πλούσιο περιεχόμενο, δίνοντας την δυνατότητα στους καταναλωτές να βρουν όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για το προϊόν που τους ενδιαφέρει, να αξιολογήσουν τα προϊόντα ή να αγοράσουν απευθείας τα υλικά μιας συνταγής.

Το e-Fresh.gr εξυπηρετεί παραγγελίες από μόλις 25 ευρώ και άνω, ενώ παραδίδει δωρεάν παραγγελίες αξίας άνω των 55 ευρώ. Διαθέτει πρόγραμμα επιβράβευσης πελατών με τα πιο ανταγωνιστικά προνόμια της αγοράς, επιστρέφοντας 7 ευρώ ανά 200 πόντους που συγκεντρώνουν οι πελάτες από την αγορά προϊόντων. Παράλληλα το εξειδικευμένο τμήμα εταιρικών πελατών εστιάζει στις ανάγκες μικρών και μεγάλων επιχειρήσεων.

Αλλά τι κάνει το e-Fresh.gr να ξεχωρίζει πραγματικά;

• Στο e-Fresh.gr θα βρείτε πραγματικά φρέσκα προϊόντα που μεταφέρονται σε ειδικά φορτηγά με χώρους ψυγείου και κατάψυξης. Με αυτόν τον τρόπο διατηρείται η ψυκτική αλυσίδα και ο πελάτης παραλαμβάνει ολόφρεσκα προϊόντα στην πόρτα του.

• Οι αποθηκευτικοί χώροι της εταιρείας αξιοποιούν αυτοματοποιημένες λύσεις ρομποτικής τεχνολογίας, δίνοντας την δυνατότητα στον καταναλωτή να παραλάβει μια παραγγελία ακόμα και σε 2 ώρες από την υποβολή της.

• Το κόστος μεταφορικών – ανάλογα με την αξία της παραγγελίας – είναι είτε το φθηνότερο της αγοράς είτε εντελώς δωρεάν.

• Οι πληρωμές γίνονται με μετρητά, χρεωστικές και πιστωτικές κάρτες ή PayPal για πλήρη ευελιξία.

• Στο e-fresh.gr υπάρχουν εκατοντάδες συνταγές των οποίων τα υλικά είναι έτοιμα για να μπουν στο καρότσι του πελάτη. Έτσι ο προγραμματισμός του εβδομαδιαίου μενού σας γίνεται σαφώς πιο εύκολος.

• Εκτός από τα χιλιάδες επώνυμα προϊόντα, στο e-Fresh.gr θα βρείτε προϊόντα βιολογικά ή μικρών παραγωγών, προσφέροντας σας μια ευρεία γκάμα γεύσεων και επιλογών.

• Και μην ξεχνάμε τις προσφορές, οι οποίες είναι πολλές και καθημερινές, σε προϊόντα που πραγματικά σας ενδιαφέρουν!

Σήμερα η εβδομαδιαία ρουτίνα της επίσκεψης στο supermarket είναι κουραστική. Δεν θέλουμε τις ουρές στα ταμεία, δεν θέλουμε να κουβαλάμε σακούλες, δεν θέλουμε να χάνουμε τον χρόνο μας με κάτι που μπορεί κάποιος άλλος να αναλάβει. Στο e-Fresh.gr αντιλαμβανόμαστε αυτές τις ανάγκες των νέων οικογενειών και των πελατών που θέλουν αξιόπιστες online αγορές, και γύρω από αυτές τις ανάγκες δημιουργήσαμε το online supermarket που θα σας λύσει τα χέρια.

Για περισσότερα μπείτε στο www.e-Fresh.gr.