Νέα ελκυστικά προγράμματα Οικειοθελούς Αποχώρησης προσφέρει στους εργαζομένους του ο ΟΤΕ.

Προγράμματα Οικειοθελούς Αποχώρησης, κυρίως για εργαζομένους ΟΤΕ που βρίσκονται κοντά στη συνταξιοδότηση, ανακοίνωσε ο Όμιλος ΟΤΕ, στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών που υλοποιεί για την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητάς του, την ανανέωση του ανθρώπινου δυναμικού του και τη δημιουργία ευκαιριών για την απασχόληση νέων ανθρώπων.

Στα προγράμματα αναμένεται ότι θα συμμετάσχουν 350 περίπου εργαζόμενοι, με το συνολικό κόστος να εκτιμάται σε 54 εκατ. ευρώ περίπου. Υπενθυμίζεται ότι τα προγράμματα που υλοποιεί ο ΟΤΕ δεν επιβαρύνουν τα ασφαλιστικά ταμεία, καθώς η εταιρεία επωμίζεται το σύνολο του κόστους.

Τα προγράμματα που έχουν σχεδιαστεί για τους εργαζομένους που επιθυμούν να αποχωρήσουν είναι ιδιαίτερα ελκυστικά, δίνουν τη δυνατότητα αποχώρησης με τις καλύτερες δυνατές συνθήκες και λαμβάνουν υπόψη το δύσκολο μακροοοικονομικό περιβάλλον.

Η ανακοίνωση εκδίδεται ως Ρυθμιζόμενη Πληροφορία σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 3556/2007 [άρθρο 3, παρ. 1 (ιστ), και άρθρο 21], του Ν. 3340/2005 και τις σχετικές Αποφάσεις της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς.