Η Data Communication συγκαταλέγεται ανάμεσα στις εταιρίες με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ευρώπη.

H εταιρία πληροφορικής Data Communication ανακηρύχθηκε από τον οργανισμό Great Place to Work ως μία από τις 50 εταιρίες με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ευρώπη (Best Workplaces in Europe 2016) στην κατηγορία των επιχειρήσεων με 50 έως 500 εργαζόμενους, αποτελώντας τη μοναδική ελληνική βράβευση στην κατηγορία αυτή.

data communication best workplacesΗ απονομή του βραβείου πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια ειδικής τελετής στο Δουβλίνο την Πέμπτη 16 Ιουνίου. Η διάκριση στα Best Workplaces in Europe επιβραβεύει και υπογραμμίζει την υψηλή ποιότητα του εργασιακού περιβάλλοντος της Data Communication. Η εταιρία συναγωνίστηκε με 2.250 επιχειρήσεις από 19 ευρωπαϊκές χώρες και κατάφερε να διακριθεί. Η ανάδειξη της Data Communication σε πανευρωπαϊκό επίπεδο έρχεται σε συνέχεια της βράβευσής της στα Best Workplaces 2016 στην Ελλάδα, θεσμό στον οποίο έχει ξεχωρίσει 5 συνολικά φορές σε ισάριθμες συμμετοχές της.

Παραλαμβάνοντας το βραβείο η κα Ζωή Δουζένη, Executive Vice President και HR Director δήλωσε: «Η ανάδειξη της Data Communication στις κορυφαίες εταιρίες της Ευρώπης από το Great Place to Work είναι μεγάλη τιμή για εμάς. Οι άνθρωποί μας είναι η ψυχή και η κινητήριος δύναμη της εταιρίας μας. Βασικός μας στόχος είναι να τους προσφέρουμε ένα φιλικό και δημιουργικό εργασιακό περιβάλλον, στο οποίο έρχονται κάθε μέρα με χαμόγελο. Η πανευρωπαϊκή αυτή διάκριση είναι μια επιβεβαίωση των προσπαθειών μας, που μας δίνει ακόμα περισσότερη ενέργεια και δύναμη για να συνεχίσουμε το έργο μας. Με μεγάλη χαρά και υπερηφάνεια παραλαμβάνω το βραβείο εκ μέρους όλων των ανθρώπων της Data Communication και τους ευχαριστώ θερμά που μας ανέδειξαν ως μία από τις εταιρίες με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ευρώπη».

Από το 1987, η Data Communication αναπτύσσει εξειδικευμένες λύσεις πληροφορικής, προσαρμοσμένες στις ιδιαίτερες ανάγκες των διαφορετικών επιχειρηματικών κλάδων. Διατηρεί στρατηγική συνεργασία με τη Microsoft, αναλαμβάνοντας την προώθηση και την υποστήριξη των λύσεων της Microsoft Dynamics. Σταθερά προσηλωμένη στην ποιότητα, διασφαλίζει στους πελάτες της κορυφαίες υπηρεσίες μέσω της ολοκληρωμένης πολιτικής εξυπηρέτησης “Customer Care 360o”, η οποία έχει λάβει σημαντικές διακρίσεις. Απασχολεί 120 έμπειρα στελέχη στα γραφεία της στην Αθήνα και στα υποκαταστήματά της σε Θεσσαλονίκη και Πάτρα.