Ανεπανάληπτη εμπειρία θέασης με την αγορά μίας τηλεόρασης από τη σειρά LG OLED 4K ή την LG Super UHD TV μέσα από ειδική προσφορά.

Η LG αυτό το καλοκαίρι προσφέρει στους καταναλωτές ένα ολοκληρωμένο πακέτο που θα απογειώσει την οικιακή τους ψυχαγωγία, καθώς με την αγορά μίας τηλεόρασης από τη σειρά LG OLED 4K (μοντέλα EG920V, EC970, B6, C6, E6, G6) ή από τη σειρά LG SUPER UHD TV (μοντέλα UH77,UH85,UH95) κάνει δώρο ένα 4k Blu Ray player (BP735) και την ταινία ‘Captain Phillips’ με ανάλυση 4Κ. Έτσι, οι καταναλωτές μπορούν να επιλέξουν εικόνα υψηλής ποιότητας με διαφορά και κρυστάλλινη απόδοση εικόνας στο σαλόνι του σπιτιού τους, για μια εμπειρία θέασης κινηματογραφικού επιπέδου.

Οι LG SUPER UHD TVs με ανάλυση 4K, τέσσερις φορές καλύτερη από την ανάλυση Full HD, προσφέρουν εξαιρετική ευκρίνεια και έντονες λεπτομέρειες, δημιουργώντας μια απόλυτα καθηλωτική και αξέχαστη εμπειρία θέασης ανεβάζοντας τις προσδοκίες για την οικιακή ψυχαγωγία σε νέα επίπεδα. Η τεχνολογία ColorSUPER και WCG επιτρέπει στους καταναλωτές να βλέπουν τα πάντα με μεγαλύτερο ρεαλισμό και βάθος, ενώ η οθόνη IPS υψηλής ευκρίνειας αποδίδει πραγματικά χρώματα από οποιαδήποτε γωνία.

lg 4k offerΕπιπλέον, τα μοντέλα των LG OLED 4K τηλεοράσεων, κατασκευασμένα για να εντυπωσιάσουν με υψηλής τεχνολογίας χαρακτηριστικά προσφέρουν το βαθύτερο μαύρο και τα πιο φωτεινά και ζωντανά χρώματα από ποτέ, ενώ η 4Κ ανάλυση με 8,3 εκατομμύρια pixel, έχουν ως αποτέλεσμα την προβολή εικόνας εκπληκτικής ευκρίνειας και εξαιρετικής λεπτομέρειας. Τέλος, η λεπτή και ελαφριά σχεδίασή τους επιτρέπει είτε την επιτραπέζια ή την επιτοίχια τοποθέτηση ενώ το ενσωματωμένο σύστημα ήχου σχεδιασμένο από τους ειδικούς στον ήχο harman/kardon παρέχει πλούσιο, κινηματογραφικό ήχο ολοκληρώνοντας την απόλυτη εμπειρία θέασης.

Οι καταναλωτές είτε επιλέξουν κάποιο από τα μοντέλα της σειράς τηλεοράσεων LG SUPER UHD ή της σειράς LG OLED 4K θα λάβουν 2 δώρα από την LG, το 4k Blu Ray player (BP735) με μοναδικά χαρακτηριστικά και λειτουργίες όπως το Private Sound Mode 2.0, το ULTRA HD Up-Scaling, την Αναπαραγωγή 3D, το MIRACAST™, το Wi-Fi Direct™ και το Smart Entertainment–Smart TV καθώς και το αριστοτεχνικό τεταμένο θρίλερ σύγχρονης πειρατείας με τον οσκαρικό Τομ Χανκς, Captain Phillips. Αυτή η προσφορά έρχεται να επισφραγίσει το πακέτο της ολοκληρωμένης οικιακής ψυχαγωγίας, καθιστώντας δυνατή για τους καταναλωτές την απόλυτη κινηματογραφική εμπειρία στο σπίτι.

Η προσφορά ισχύει μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.