Το νέο lineup των hardware και αξεσουάρ Xbox One προσφέρει μοναδικές επιλογές personalisation για τους gamers.

Όλες οι συσκευές Xbox One θα παίζουν τα τρέχοντα και τα μελλοντικά παιχνίδια Xbox One, καθώς και τίτλους του προγράμματος Xbox One Backward Compatibility. Επίσης, όλα τα αξεσουάρ θα λειτουργούν σε όλες τις κονσόλες του Xbox One.

xbox one s

Xbox One S

Το νέο Xbox One S, έρχεται με έναν κομψό, νέο σχεδιασμό και «ρομποτικό λευκό» χρώμα, και αποτελεί το μικρότερο Xbox που έχει φτιαχτεί ποτέ. Η κονσόλα είναι μικρότερη κατά 40%, διαθέτει ενσωματωμένο τροφοδοτικό και υποστηρίζει 4K Ultra HD για ταινίες Blu-ray και streaming περιεχομένου από συνεργάτες όπως το Netflix και το Amazon Video. Η υποστήριξη High Dynamic Range (HDR) για βίντεο και παιχνίδια προσφέρει πιο πλούσια και φωτεινά χρώματα σε παιχνίδια όπως το “Gears of War 4.”

Η κονσόλα είναι ήδη διαθέσιμη για προ-παραγγελία και θα κυκλοφορήσει στα καταστήματα από τον Αύγουστο του 2016:
– 500GB Xbox One S: €299
– 1TB Xbox One S: €349
– Η περιορισμένης διαθεσιμότητας έκδοση 2TB Xbox One S θα είναι διαθέσιμη σε επιλεγμένες αγορές στην τιμή των €399

“Project Scorpio.”

Tα Χριστούγεννα του 2017, το “Project Scorpio” θα αποτελεί την πιο ισχυρή κονσόλα που δημιουργήθηκε ποτέ, με 6 Tera FLOPS GPU, προσφέροντας ασυναγώνιστη εμπειρία gaming, αληθινό 4K gaming και υψηλής πιστότητας εικονική πραγματικότητα. Το “Project Scorpio” θα ενταχθεί στην οικογένεια του Xbox One και θα συνυπάρχει παράλληλα με το Xbox One και το Xbox One S, ενώ θα είναι συμβατά όλα τα παιχνίδια και αξεσουάρ του Xbox One.
Νέο Xbox Wireless Controller. Νέο χειριστήριο με αναβαθμισμένη λαβή και κομψό, μοντέρνο σχεδιασμό, σε λευκό χρώμα. Το νέο Bluetooth παρέχει εύκολη ασύρματη σύνδεση με τους Windows 10 υπολογιστές σας και τα Windows 10 tablets. Το νέο Xbox Wireless Controller θα είναι διαθέσιμο παγκοσμίως τον Αύγουστο στην τιμή των € 59,99.

Xbox Design Lab.

Τώρα οι fans έχουν τη δυνατότητα να σχεδιάσουν το δικό τους, προσωποποιημένο Wireless Controller, με περισσότερους από 8 εκατομμύρια πιθανούς συνδυασμούς χρωμάτων του χειριστηρίου, του D-pad, των μοχλών, των κουμπιών ABXY και πολλών άλλων. Κάθε χειριστήριο είναι χειροποίητο, κατά παραγγελία, με δυνατότητα αποστολής απευθείας στους gamers.

Xbox Elite Wireless Controller – “Gears of War 4” Limited Edition.

Το Xbox Elite Wireless Controller- “Gears of War 4” Limited Edition το οποίο έχει σχεδιαστεί σε συνεργασία με την The Coalition, έχει πάνω του χαραγμένα με λέιζερ σημάδια νυχιών, με μια εμφάνιση που υποδηλώνει ότι έχει φθαρεί από τη μάχη με το Swarm. Θα διατεθεί σε περιορισμένες ποσότητες στις αρχές Οκτωβρίου, στην τιμή των €199,99, με τις προ-παραγγελίες να ξεκινούν την εβδομάδα της 13ης Ιουνίου σε επιλεγμένα καταστήματα.