Η Visa ανακοινώνει την υποστήριξή της για το μεγαλύτερο online marketplace για ελληνικά handmade προϊόντα, jamjar.gr.

Jam jarΤο www.jamjar.gr, το πρώτο και μεγαλύτερο marketplace αφιερωμένο στην αφρόκρεμα των ελληνικών handmade προϊόντων, «φορά» τα καλοκαιρινά του και υποδέχεται το κοινό της Αθήνας στο πιο funky, μοντέρνο και άκρως καλοκαιρινό bazaar της πόλης. Το summer.jamjar.bazaar 2016 θα πραγματοποιηθεί 16,17 και 18 Ιουνίου στο Μετρό του Συντάγματος από τις 09.00 έως τις 21.00 με την υποστήριξη της VISA.

Οι ταλαντούχοι δημιουργοί του jamjar ενώνουν για ακόμη μια φορά τις δυνάμεις τους για να παρουσιάσουν τις πιο πρωτότυπες και αισθητικά προσεγμένες ελληνικές handmade δημιουργίες. Λίγο πριν την επίσημη έναρξη των καλοκαιρινών διακοπών, οι φίλοι του χειροποίητου θα μπορούν να επισκεφθούν το τριήμερο summer.jamjar.bazaar 2016 στο Μετρό του Συντάγματος. Θα έχουν, έτσι, τη δυνατότητα να δουν από κοντά μοναδικά χειροποίητα προϊόντα όπως εντυπωσιακά σανδάλια, κοσμήματα που τραβούν τα βλέμματα, καλοκαιρινά αξεσουάρ που κάνουν τη διαφορά και είδη σπιτιού και διακόσμησης που εντυπωσιάζουν.

Όπως δήλωσε ο Νίκος Καμπανόπουλος, Γενικός Διευθυντής Visa Europe, Ελλάδα, Κύπρο, Βουλγαρία ανέφερε, « Η Visa είναι πάντα κοντά σε τέτοιες εξαιρετικές πρωτοβουλίες υποστηρίζοντας τους νέους επιχειρηματίες και παράλληλα προσφέρει στους καταλανωτές την ασφάλεια και την ευελιξία των ηλεκτρονικών συναλλαγών, όπως και στην περίπτωση του jamjar.»