Η Panasonic προσφέρει ultimate 4Κ εμπειρία με εικόνα κινηματογραφικού επιπέδου μέσα από τη νέα σειρά τηλεοράσεων DX900.

Η νέα 4K Pro Ultra HD Premium σειρά τηλεοράσεων της Panasonic είναι γεγονός. Η σειρά DX900 αποτελεί μοντέλο-ναυαρχίδα και την πρώτη Ultra HD Premium στη γκάμα των τηλεοράσεων Panasonic, επιβεβαιώνοντας την αφοσίωση της Panasonic στη δέσμευση της για υπέρτατη κινηματογραφική εμπειρία στο σπίτι. Με την πιστοποίηση Studio Master HCX+ (Hollywood Cinema Experience), η εικόνα που προβάλλεται στην οθόνη της τηλεόρασης σας είναι πλέον κινηματογραφικού επιπέδου (3000 Hz), ακριβώς όπως την οραματίστηκε ο δημιουργός της. Τη χρωματική ακρίβεια ακόμα και σε οπτικό περιεχόμενο που δεν δημιουργήθηκε με προδιαγραφές HDR (High Definition Rate) υπογράφει ο γνωστός Hollywood colourist Mike Sowa (Οι Πειρατές της Καραϊβικής, Insurgent).

Panasonic TV series DX900 (6)_low

H σειρά DX900 είναι HDR Premium (High Definition Rate) με U ltra Bright Panel, προσφέροντας την ύψιστη φωτεινότητα. Εξασφαλίζετε κρυστάλλινη εικόνα με βαθύ μαύρο και λεπτομερείς διαβαθμίσεις εικόνας χάρη στη λειτουργία Local Dimming Ultra. Παράλληλα, εμπλουτίζεται η χρωματική παλέτα της Panasonic για ακόμα πιο ποιοτική εμπειρία θέασης (Wide Colour Spectrum). Με το My Home Screen 2.0, προσαρμόζετε την αρχική σας οθόνη με το αγαπημένο σας περιεχόμενο και μέσω του Firefox OS, έχετε άμεση πρόσβαση σε κανάλια, applications, βίντεο και sites που αγαπάτε συμπεριλαμβανομένου του Netflix.

Πέρα από τις αναβαθμισμένες smart λειτουργίες της, η σειρά DX900 εντυπωσιάζει για το design της. Elegant, μοντέρνο, premium και σοφιστικέ, είναι βασισμένο στο concept πως η τηλεόραση αποτελεί
πλέον αναπόσταστο κομμάτι στην εσωτερική διακόσμηση ενός χώρου. Έτσι, δίνετε στο χώρο σας μια άλλη αίσθηση. Η DX900 διανέμεται από την Intertech σε 65 και 58 ίντσες.