Το Eset Smart Security 9 αναγνωρίζεται ως η πιο ελαφριά λύση ασφάλειας από τον οργανισμό AV-Comparatives.

Μία σημαντική αναγνώριση για την ESET επιφύλασσε η δημοσίευση των αποτελεσμάτων των δοκιμών «Performance test» από τον ανεξάρτητο οργανισμό AV-Comparatives, σύμφωνα με τα οποία η λύση ESET Smart Security είχε τις λιγότερες επιπτώσεις στις επιδόσεις του συστήματος ανάμεσα σε όλα τα προϊόντα internet security που συμμετείχαν στις δοκιμές.

Η λύση της ESET® έλαβε την υψηλότερη βαθμολογία και απέσπασε τη διάκριση Advanced+. Στις τελευταίες δοκιμές Performance test του AV-Comparatives, το ESET Smart Security ήταν μεταξύ των 5 προϊόντων ασφάλειας που έλαβαν 75 πόντους, την υψηλότερη βαθμολογία, ενώ τα υπόλοιπα ήταν τα Avira, Bitdefender, Kaspersky Lab και Avast. Στη δοκιμή PC Mark, η ESET σημείωσε βαθμολογία 99,7 – μαζί με τις AVG, Emsisoft και F-Secure.

Ταυτόχρονα, το ESET Smart Security 9 αποτελεί και τη μοναδική λύση ασφάλειας που προσφέρει 100% προστασία, σύμφωνα με τα αποτελέσματα των πρώτων δοκιμών των εργαστηρίων SE Labs αναφορικά με την Προστασία Anti-Malware σε οικιακούς χρήστες.

Στις πρώτες δοκιμές τους για την Προστασία Anti-Malware των οικιακών χρηστών, τα εργαστήρια SE Labs αξιολόγησαν οκτώ κορυφαίες λύσεις ασφάλειας για καταναλωτές σύμφωνα με τρία βασικά κριτήρια: «protection accuracy», «legitimate accuracy» και «total accuracy». Σε όλες τις κατηγορίες, η λύση ESET Smart Security 9 πέτυχε την υψηλότερη δυνατή βαθμολογία – 100 τοις εκατό. Σύμφωνα με την έκθεση, το ESET Smart Security 9 ξεχωρίζει ως το μοναδικό προϊόν που μπλόκαρε κάθε απειλή.

Eset logo

«Η λύση ESET Smart Security 9 έχει βελτιωθεί σημαντικά, επιβεβαιώνοντας την χαμηλή επίπτωση στις επιδόσεις του συστήματος» δήλωσε ο Andreas Clementi, CEO του AV-Comparatives. Από την πλευρά του, ο Simon Edwards, Ιδρυτής και Διευθυντής των SE Labs., σημειώνει: «Το ESET Smart Security αντιμετώπισε άψογα τις στοχευμένες επιθέσεις και τις κοινές web απειλές, ένα ασυνήθιστα καλό αποτέλεσμα. Είναι σπάνιο στις πραγματικές δοκιμές απειλών ένα συγκεκριμένο προϊόν να προσφέρει πλήρη προστασία και παράλληλα διαχείριση των νόμιμων εφαρμογών και ιστοσελίδων χωρίς ούτε ένα λάθος»

«Στην ESET είμαστε αφοσιωμένοι στο στόχο μας να δημιουργούμε λύσεις που προστατεύουν εκατομμύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο. Είναι ωραίο να βλέπεις ότι οι δοκιμές επικυρώνουν την πολυεπίπεδη προσέγγιση που έχουμε δημιουργήσει κατά τη διάρκεια των δύο τελευταίων δεκαετιών, ενώ οι δοκιμές του AV-Comparatives επιβεβαιώνουν ότι η απόλυτη προστασία δεν πρέπει να προσφέρεται σε βάρος της απόδοσης» δήλωσε ο Palo Luka, Chief Technology Officer στην ESET.