Ανακοινώθηκαν από τη “Mellon Επιταχυντής Δεξιοτήτων” δύο δωρεάν ανοιχτά σεμινάρια σε θεματικές που αφορούν κάθε επαγγελματία.

Στον αγώνα για την καταπολέμηση της ανεργίας και την ενδυνάμωση επαγγελματικών δεξιοτήτων συμβάλλουν καταξιωμένοι επαγγελματίες της αγοράς, ενώνοντας τις δυνάμεις τους με τη βραβευμένη και αποτελεσματική κοινωνική πρωτοβουλία «Mellon Επιταχυντής Δεξιοτήτων» που ήδη έχει εκπαιδεύσει εντελώς δωρεάν, 1.000 άτομα, σε μόλις 8 μήνες, μέσω των ανοιχτών σεμιναρίων.

Ανακοινώθηκαν δύο ακόμα δωρεάν ανοιχτά σεμινάρια, σε θεματικές που αφορούν κάθε σύγχρονο επαγγελματία: «Facebook Marketing από το Α ως το Ω» και «Βασικές Αρχές Επιτυχημένων Πωλήσεων», με εισηγητές το Στέφανο Καράγκο, ιδρυτή και CEO της Xplain και τη Μαρίκα Λάμπρου, γενική διευθύντρια της Intersys, (αντίστοιχα) που αφιλοκερδώς προσφέρουν γνώση σε ανέργους και σε όσους θέλουν να πετύχουν τους επαγγελματικούς τους στόχους.

Τα σεμινάρια θα διεξαχθούν στις 8 και 9 Ιουνίου 2016 (ώρα έναρξης 09:30) στην ΟTE Academy [Πέλικα & Σπάρτης 1, Μαρούσι] και θα δοθεί βεβαίωση συμμετοχής. Είναι απαραίτητη η ηλεκτρονική συμπλήρωση της αίτησης (κλικ ΕΔΩ), καθώς τηρείται (αυστηρά) σειρά προτεραιότητας. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή σε ένα ή/και τα δύο σεμινάρια. Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα των σεμιναρίων και τους εισηγητές μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του προγράμματος (www.mellon-accelerator.eu).

Για την υλοποίηση των συγκεκριμένων Ανοιχτών Σεμιναρίων ευχαριστούμε ιδιαίτερα για την ευγενική τους χορηγία τις Μίλητο Συμβουλευτική, OTE Academy, Xplain, Frulatti, Ferro και το σταθμό Action 24.

Το αποτέλεσμα αυτής της ουσιαστικής προσπάθειας είναι εντυπωσιακό, τόσο σε ποιοτικά όσο και ποσοτικά χαρακτηριστικά, επιβεβαιώνοντας ότι σε περιόδους κρίσης, το ταλέντο, ο επαγγελματισμός και η ευστοχία στο τι χρειάζεται κάποιος/α για να διεκδικήσει μία θέση στην αγορά εργασίας, μπορούν να κάνουν τη διαφορά.