Η Epson στηρίζει την τέταρτη χρονιά το TEDx University of Piraeus με θέμα το «Spectrum» και τις ομιλίες του.

Για τέταρτη συνεχή χρονιά η Epson στήριξε τη διοργάνωση του TEDxUniversityofPiraeus που πραγματοποιήθηκε στις 14 Μαΐου 2016, στο ιστορικό πλοίο S/S Hellas Liberty, στην πύλη Ε2, στο Λιμάνι του Πειραιά. Η φετινή διοργάνωση με θέμα το “Spectrum” ιδεών φιλοξένησε σημαντικούς ομιλητές, όπως ο Κωνσταντίνος Τζούμας, η Λυδία Παπαϊωάννου, ο Χρήστος Αλεφάντης και ο πρόσφατα τιμημένος με Oscar Καλύτερης Ταινίας Μικρού Μήκους, Michael Παλαιοδήμος.

Οι συμμετέχοντες του TEDxUniversityofPiraeus είχαν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε ενδιαφέροντα workshops και να απολαύσουν μουσικά, χορευτικά και άλλα performances, σε 4 θεματικές ενότητες, “Vision & Spirituality”, “Confidence & Calmness”, “Joy & Hope” και “Passion & Style”. Συνολικά, πραγματοποιήθηκαν, 4 sessions με 13 ξεχωριστές ομιλίες και 4 ιδιαίτερα performances τα οποία είχαν ως στόχο να ταξιδέψουν τον θεατή σε έναν κόσμο διαφορετικών οπτικών, χρωματισμών και ιδεών ώστε ο καθένας να αναρωτηθεί τι είναι ακριβώς το «Spectrum» και πόσες διαφορετικές ερμηνείες μπορεί να πάρει μέσα στη ζωή του.

Epson ΕΒ-585Wi

H Epson διέθεσε στην τέταρτη διοργάνωση του TEDxUniversityofPiraeus εξοπλισμό βιντεοπροβολέων, αναδεικνύοντας με αυτόν τον τρόπο τις παρουσιάσεις των συμμετεχόντων με υψηλής ευκρίνειας και φωτεινές προβολές χάρη στην τεχνολογία 3LCD. Παράλληλα, οι συμμετέχοντες είχαν τη δυνατότητα να γράψουν ηλεκτρονικά τις εντυπώσεις τους στο σύστημα διαδραστικού βιντεοπροβολέα Epson ΕΒ-585Wi, προσφέροντας στους διοργανωτές αξιοποιήσιμο υλικό.

Η κα Μαρία Μάσσιου, Διευθύντρια Γραφείου, Epson Hellas, σχολίασε: «Προσπαθούμε πάντα να στηρίζουμε πρωτοβουλίες και ενέργειες που προάγουν την επιστήμη, τον πολιτισμό και διευρύνουν τους ορίζοντες της νέας γενιάς. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που και φέτος βρεθήκαμε στο πλευρό της εξαιρετικής διοργάνωσης του TEDxUniversityofPiraeus»