Καθήκοντα CRM Products Commercial Director της SingularLogic, ανέλαβε ο κ. Τάσος Πατσιλινάκος.

O κ. Τάσος Πατσιλινάκος ο οποίος διαθέτει πολύχρονη εργασιακή εμπειρία σε ανώτατες και ανώτερες διοικητικές θέσεις εταιρειών Πληροφορικής, προέρχεται από την Entersoft, στην οποία εργαζόταν τα τελευταία 6 χρόνια και κατείχε τη θέση του Εμπορικού Διευθυντή Internet, Mobile & Cloud Services Division, ενώ παλαιότερα κατείχε τη θέση του Εμπορικού Διευθυντή Enterprise Application Division. Στο παρελθόν και επί σειρά ετών, είχε διατελέσει Εμπορικός Διευθυντής στη MANTIS Hellas & Cyprus.

tasos pitsilinakosΟ κ. Πατσιλινάκος είναι πτυχιούχος του τμήματος Χημικών Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, ενώ κατέχει MSc στην Οργάνωση και Διοίκηση Βιομηχανικών Συστημάτων με κατεύθυνση τα Logistics.

Από τη νέα του θέση ο κ. Πατσιλινάκος καλείται να συμβάλει αποτελεσματικά, στην περαιτέρω οργάνωση και διεύρυνση της πελατειακής βάσης της εταιρείας, όσον αφορά στα CRM (Customer Relationship Management) συστήματα, ενώ θα ασκεί συμβουλευτικό ρόλο στην ανάπτυξη εφαρμογών SCM (Supply Chain Management), CRM, και SFA (Sales Force Automation), τομείς στους οποίους η SingularLogic θα επενδύσει σημαντικά το επόμενο διάστημα.