H Εράσμειος Σχολή επέλεξε το Premium HRM της Data Communication για τη διαχείριση του ανθρώπινου δυναμικού της.

Η Εράσμειος Ελληνογερμανική Σχολή επέλεξε το σύγχρονο και ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης ανθρώπινων πόρων Premium HRM της Data Communication για την αποτελεσματικότερη διαχείριση του ανθρώπινου δυναμικού της που ανέρχεται στα 270 άτομα.

Η Data Communication αξιοποίησε πλήρως τις δυνατότητες της κορυφαίας πλατφόρμας Premium HRM προκειμένου να αντικαταστήσει το προηγούμενο σύστημα, ανταποκρινόμενη πλήρως στις σύνθετες ανάγκες μισθοδοσίας των εκπαιδευτικών. Με την ολοκλήρωση του έργου, η λειτουργία της Διεύθυνσης Ανθρώπινου Δυναμικού της Σχολής αναβαθμίστηκε και εκσυγχρονίστηκε, ενώ διασφαλίζεται ακριβής και ολοκληρωμένη πληροφόρηση σε πραγματικό χρόνο, άμεση προσαρμογή στις νομοθετικές αλλαγές και ευελιξία στη δημιουργία reports. Επιπλέον οι εσωτερικές διαδικασίες έχουν αυτοματοποιηθεί πλήρως, πετυχαίνοντας ορθότερη διαχείριση ανθρώπινων πόρων, μειωμένα κόστη και αύξηση της παραγωγικότητας.

Tο Premium HRM αποτελεί ιδανική λύση για τις εξειδικευμένες ανάγκες του εκπαιδευτικού κλάδου. Εγκαταστάσεις του έχουν πραγματοποιηθεί σε μεγάλα εκπαιδευτικά κέντρα, όπως η Ελληνογερμανική Αγωγή, τα Εκπαιδευτήρια Καίσαρη, η Φιλεκπαιδευτική Εταιρεία (Αρσάκεια-Τοσίτσεια Σχολεία), το Λεόντειο Λύκειο, τα Εκπαιδευτήρια Λιναρδάτου – Αυγουλέα και τα Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα.

PREMIUM HRMΗ κα Βασιλική Παπασταματίου, Διευθύντρια Οικονομικών Υπηρεσιών και μέλος του Δ.Σ. της Ερασμείου Ελληνογερμανικής Σχολής, δήλωσε: «Μέσω της συνεργασίας μας με την Data Communication και την εγκατάσταση του Premium HRM, η μεταφορά μας στο νέο σύστημα έγινε άμεσα, γρήγορα και αποτελεσματικά. Υιοθετώντας τη νέα πλατφόρμα καταφέραμε να ενοποιήσουμε τις διαφορετικές λειτουργίες του τμήματος Ανθρώπινου Δυναμικού, να διαχειριζόμαστε αποτελεσματικότερα τους πόρους μας και έτσι να περιορίσουμε σημαντικά τα κόστη μας».

Με αφορμή το νέο έργο, ο κ. Παναγιώτης Βασιλειάδης, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Data Communication, σημείωσε: «Το Premium HRM, δομημένο σε υποσυστήματα και ευέλικτο, μπορεί να καλύψει και την πιο σύνθετη ανάγκη. Είναι πλήρως εναρμονισμένο με την ελληνική νομοθεσία, επιτρέπει την συστηματοποίηση και απλοποίηση του συνόλου των διαδικασιών κάθε τμήματος Ανθρώπινου Δυναμικού και ως εκ τούτου συμβάλλει στην αύξηση της παραγωγικότητας κάθε οργανισμού».