Νέα σημεία παραλαβής και παράδοσης αποστολών «ACS Smart Point» σε επιλεγμένα πρατήρια Shell.

Στο πλαίσιο των συνεχών επενδύσεων που υλοποιεί σε νέες πρωτοποριακές υπηρεσίες, η ACS παρουσίασε στο φετινό e-Commerce Conference τη στρατηγική συνεργασία της με τα πρατήρια καυσίμων Shell, όπου οι πελάτες των e-shops μπορούν πλέον στο δικό τους χρόνο να παραλαμβάνουν τις παραγγελίες τους από ειδικά διαμορφωμένα lockers με τη σήμανση ACS Smart Point.

carousel_smartpoint_final

Συγκεκριμένα, τα νέα σημεία παραλαβής και παράδοσης αποστολών “ACS Smart Point” βρίσκονται σε επιλεγμένα πρατήρια Shell με πολύ εύκολη πρόσβαση και με διευρυμένο ωράριο εξυπηρέτησης (ανάλογα του σημείου, ακόμα και σε αργίες, Σαββατοκύριακα, 24 ώρες επί 7 ημέρες) και για αυτό προσφέρουν την πιο εύκολη και ευέλικτη λύση, για όσους πελάτες επιλέξουν να στείλουν ή να παραλάβουν την αποστολή τους από εκεί.

Παράλληλα με την παραλαβή online αγορών, oι πελάτες μπορούν:

να παραλάβουν οποιαδήποτε αποστολή από ένα σημείο ACS Smart Point, το οποίο θα επιλέξουν μέσω της εφαρμογής ανακατεύθυνσης αποστολών και του αυτόματου sms που λαμβάνουν στο κινητό τους (σε περίπτωση απουσίας τους κατά την πρώτη προσπάθεια παράδοσης στο χώρο τους).

να χρησιμοποιήσουν τις ασφαλείς συσκευασίες ACS, που παρέχονται εντελώς δωρεάν στα σημεία ACS Smart Point, για να στείλουν από εκεί τα δέματα ή τους φακέλους τους σε όλη την Ελλάδα.

να ενημερώνονται αυτόματα για την πορεία και την παράδοση των αποστολών τους με προσωποποιημένο SMS και e-mail, μέσω του πιο σύγχρονου συστήματος παρακολούθησης αποστολών Track and Trace.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να μάθουν περισσότερες πληροφορίες στο σχετικό διαφημιστικό video:

Eνημερωθείτε για τα χαρακτηριστικά και τις χρεώσεις της υπηρεσίας στη ιστοσελίδα της ACS ή στο τηλέφωνο Εξυπηρέτησης Πελατών ACS 210-8190000.