Στο φως ήρθε η ημερομηνία κυκλοφορίας και η open beta του Overwatch.

Ο νέος τίτλος Overwatch της Blizzard έρχεται με… “καρτουνίστικα” γραφικά στις 24 Μαϊου για PC, Ps4 και Xbox One, ενώ στις 5-9 Μαϊου διαθέσιμη θα είναι και η open beta και για τις τρεις πλατφόρμες. Ωστόσο, όσοι πουν “ναι” στην προπαραγγελία, θα έχουν πρόσβαση σε αυτήν από τις 3 Μαϊου, δηλαδή δυο μέρες νωρίτερα από τον υπόλοιπο κόσμο.

Κατά τη διάρκεια της beta, οι gamers θα έχουν στα χέρια τους 21 καινούριους ήρωες και όλους τους χάρτες, ώστε να απολαύσουν στο έπακρο το ομαδικό shooter παιχνίδι. Για να συμμετέχετε, βέβαια, σε αυτήν θα πρέπει να έχετε γραφτεί στο PS Plus όπως και στο Xbox με το Gold membership.

Overwatch_Poster

Πρόκειται για ένα game άκρως συνεργατικό που διαθέτει δράση και ήρωες με διαφορετικές ικανότητες και εξοπλισμό. Αξίζει να σημειωθεί, ότι ενώ προχωράτε το Overwatch οι παίκτες θα ανταμείβονται με Loot Boxes που περιέχουν κοσμητικά αντικείμενα και skins για τους ήρωες.

Σύμφωνα με την Blizzard, το Overwatch: Origins Edition θα κυκλοφορήσει με προτεινόμενη τιμή λιανικής 60 ευρώ (για PC) και 70 ευρώ για τους χρήστες PS4 και Xbox One. Επιπλέον, θα βγει και Collector’s Edition που θα κοστίζει 130 ευρώ και θα περιέχει το soundtrack του τίτλου, ένα αγαλματίδιο και το υλικό της Origins Edition.