Η Ubisoft δίνει λεπτομέρειες για τα επί πληρωμή DLC και τα δωρεάν updates του “The Division”.

Η Ubisoft ανακοίνωσε τα πλάνα της για τα δωρεάν -και με εντίτιμο- DLC του “The Division” που θα κυκλοφορήσει στις 8 Μαρτίου για τις συσκευές Xbox One, PlayStation 4 και PC. Πιο συγκεκριμένα, οι gamers θα έχουν την ευκαιρία μέσω δωρεάν περιεχομένου να δοκιμαστούν σε νέες ημερήσιες και εβδομαδιαίες αποστολές, ενώ την ίδια στιγμή θα προκαλεστούν από τα events μέσα στο Dark Zone.

17scrmax7

Τον Απρίλιο, με το δωρεάν update θα προστεθούν και endgame υλικό. Οι παίκτες θα έχουν τη “δύναμη” να εξελίξουν τον εξοπλισμό τους με απώτερο στόχο να σκοτώσουν τους αντίπαλους που κρύβονται μέσα στο Dark Zones.

Αξίζει να αναφερθεί ότι τα άτομα της ίδιας ομάδας (έως τέσσερα άτομα) θα μπορούν να ανταλλάξουν αντικείμενα, που έχουν συγκεντρώσει από τις αποστολές που απαιτούν… ομαδικό πνεύμα.

Το επόμενο δωρεάν update εκτιμάται ότι θα βγει τον Μάιο και θα έχει την ονομασία “The Conflict”. Σύμφωνα με τη Ubisoft, θα διαθέτει  έξτρα υλικό για το Dark Zone και την  εισβολή στην Columbus Circles της Νέας Υόρκης.

TCTD_News_PostLaunchReveal_236582

Τέλος, όσον αφορά τα τρία επί πληρωμή expansions που θα κυκλοφορήσουν από τον Ιούνιο και μετά, η Ubisoft αναφέρει:

  • Το πρώτο expansion “Underground”: Οι παίκτες θα κυνηγούν εχθρούς εντός των τούνελ τούνελ του μετρό στο Μανχάταν.
  • Το δεύτερο “Survival”: Οι παίκτες θα πρέπει να επιβιώσουν όσο περισσότερο μπορούν σε εχθρικό περιβάλλον, ψάχνοντας παράλληλα για προμήθειες και όπλα.
  • Το τρίτο expansion “Last Stand”: Οι gamers έρχονται σε επαφή με μια… νέα απειλή. Περισσότερες πληροφορίες δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα.