Σειρά από Meetup events για iOS Developers ετοιμάζει η Warply με την υποστήριξη της iStorm!

Η Warply διοργανώνει μία σειρά εκπαιδευτικών Meetups αποκλειστικά για iOS Developers, με την υποστήριξη της iStorm, της μεγαλύτερης αλυσίδας Apple Premium Reseller (APR) στην Ελλάδα. Οι εκδηλώσεις αυτές έχουν ξεκινήσει από τον προηγούμενο Δεκέμβρη και εντάσσονται στο πλαίσιο δράσεων της Warply για την ανάδειξη των καινοτόμων τεχνολογιών στο mobile marketing.

Τα Meetups απευθύνονται σε iOS Developers και έχουν ως κύριο θέμα την ανάπτυξη εφαρμογών και features σε iOS λειτουργικό. Οι εισηγήσεις πραγματοποιούνται από την ομάδα iOS Development της Warply, ενώ σε κάθε εκδήλωση θα παρεμβαίνουν και guest ομιλητές. Τα Meetups πραγματοποιούνται σε μηνιαία βάση, με ποικίλη θεματολογία, όπως ενδεικτικά η τεχνολογία iBeacons, Unit testing και Core Bluetooth.

iosdev

Το επόμενο Meetup για iOS Developers θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου στις 18:30, στον εκπαιδευτικό χώρο του καταστήματος iStorm, στο κέντρο της Αθήνας (Πλατεία Φιλικής Εταιρίας 19-20, Κολωνάκι), με βασικά θέματα το UI Trait Collection και τα Core Data.

H είσοδος είναι δωρεάν. Απαραίτητη προυπόθεση η δήλωση συμμετοχής.