Tο γνωστό και ως “Drop Zone” αποτελεί τη νέα προσθήκη στο GTA Online για PC, PS4 και Xbox One και ανεβάζει την αδρεναλίνη.

Η τελευταία προσθήκη στο GTA Online για PC, PS4 και Xbox One δεν είναι άλλη από το λεγόμενο και ως “Drop Zone”, με τις ομάδες αλεξιπτωτιστών να πηδούν από Cargobobs (στρατιωτικά ελικόπτερα) και να μάχονται για το ποιος θα φτάσει πρώτος στο έδαφος, ώστε να κατακτήσει τη συγκεκριμένη περιοχή. Πρόκειται για μια αποστολή που απαιτεί ομαδικό πνεύμα και συνεργασία με τα άλλα μέλη της ομάδας για μια επιτυχημένη ελεύθερη πτώση.

Στο σύνολό τους υπάρχουν τέσσερις ομάδες και μέχρι 16 παίκτες, οι οποίοι κατευθύνονται προς το ίδιο σημείο με… τεράστια ταχύτητα! Παράλληλα, υπάρχουν πέντε χάρτες τύπου Drop Zone, που απαιτούν ιδιαίτερη προσέγγιση από άποψη εδάφους και κάλυψης. Οι περιοχές που θα συναντήσετε είναι οι: Pillbox Hill, Richman College, Elysian Island, το στενάκι στο Mirror Park και το θέατρο Sisyphus.

Χωρίς τίτλο

Στην επόμενη ενημέρωση του GTA Online υπάρχουν και άλλα updates, που κλέβουν το ενδιαφέρον των gamers, όπως είναι οι αναβαθμίσεις αμαξιών του Benny στα μοντέλα Karin Sultan και Bravado Banshee.