Το Τom Clancy’s The Division θα αποκτήσει 3 expansions επί πληρωμή, τα οποία αναμένεται να κυκλοφορήσουν μέσα στο χρόνο.

Η Ubisoft αποκάλυψε τα σχέδια της όσον αφορά τον τίτλο Tom Clancy’s the Division, συμπεριλαμβανομένου του τι πρέπει να περιμένουν οι παίκτες στο Season Pass. Ως ένα online RPG game έχει σχεδιαστεί για να χαρίζει εμπειρίες… υψηλού επιπέδου και να κρατά σε εγρήγορση τους παίκτες με την ιστορία του.

Τα expansions θα αποτελούν κομμάτι του Season Pass που θα χαρίζει: ένα νέο shotgun και στολές και skins για τα όπλα, ενώ μηνιαία θα δίνονται μερικά τυχαία όπλα.

The-Division-11

Τα τρία επικείμενα expansions, που θα έρθουν μέσα στο έτος, θα ανανεώσουν την gameplay απόλαυση:

  • To πρώτο expansion, με το όνομα “Underground”, θα σας αφήσει να εξερευνήσετε τον υπόκοσμο της Νέα Υόρκης με τη συντροφιά μέχρι τριών φίλων σας.
  • Το δεύτερο, που φέρει τον τίτλο “Survival” θα δίνει την ευκαιρία στους gamers να βρεθούν σε μια αφιλόξενη περιοχή, στην οποία θα κληθούν να επιβιώσουν.
  • Για το τρίτο expansion, που θα λέγεται “Last Stand”, δεν έχουν δοθεί έξτρα πληροφορίες.

Ωστόσο, αναμένεται να υπάρξουν και δωρεάν updates υλικού που θα είναι διαθέσιμα για όλους τους παίκτες και θα περιέχουν νέα modes και μοναδικές επιβραβεύσεις.

Το Tom Clancy’s the Division θα είναι διαθέσιμο για τα Xbox One, PlayStation 4 and PC στις 8 Μαρτίου.