To Rise of the Tomb Raider είναι πλέον διαθέσιμο για τους PC gamers μέσω του Steam και τoυ Windows Store.

Στον υπολογιστή έρχεται το πολυβραβευμένο Rise of the Tomb Raider μετά τη διάθεσή του στην αγορά για Xbox 360 και Xbox One μέσω Steam και Windows Store.  Ωστόσο, θα το βρείτε σε φυσική μορφή και στα ράφια των καταστημάτων. Ο τίτλος για PC συνοδεύεται από βελτιώσεις στον οπτικό τομέα (ανισότροπο φιλτράρισμα, ψηφίδωση, τεχνική HBAO+ σε συνεργασία με την Nvidia κ.α.), γεγονός που αναβαθμίζει τις περιπέτειες της Lara Croft.

ROTTR_Review_2

Η συγκεκριμένη έκδοση, αξίζει να αναφερθεί ότι αποτελεί προϊόν της συνεργασίας των Crystal Dynamics και Nixxes Software και θα υποστηρίζει 4K ανάλυση (3840 x 2160).

Μετά την αποκάλυψη ενός αρχαίου μυστηρίου, η Lara πρέπει να διερευνήσει τις απομακρυσμένες περιοχές της Σιβηρίας για να βρει το μυστικό της αθανασίας πριν από μια αδίστακτη οργάνωση, γνωστή ως Trinity. Καθοδηγούμενη από την ημιτελή “κληρονομιά” του πατέρα της, πρέπει να υπερβεί όλα τα εμπόδια και τους αντιπάλους της. Μέχρι σήμερα, το Rise of the Tomb Raider έχει λάβει 64 “Best of” υποψηφιότητες και έχει κερδίσει 27 βραβεία.

ROTTR_Review_3

Στην αγορά, διαθέσιμη είναι, επιπλέον, μια έκδοση στην οποία συμπεριλαμβάνεται το Season Pass του game, αλλά και μια deluxe έκδοση μέσω του e-καταστήματος της Square Enix, η οποία διαθέτει ένα αγαλματίδιο 12 ιντσών της Lara Croft και αντίγραφα του ημερολογίου και του περιδέραιου της Lara Croft.

Δεν μπορεί να παραληφθεί ότι οι κάτοχοι του PC τίτλου έχουν πρόσβαση -εφόσον διαθέτουν το Season Pass- στο νέο DLC “Baba Yaga: The Temple of the Witch”.

Τέλος, στο μελλοντικό περιεχόμενο για το Rise of the Tomb Raider συγκαταλέγεται το τρίτο DLC “Cold Darkness Awakened”, το οποίο θα μπορούν απολαύσουν οι κάτοχοι του Season Pass.

Δείτε το launch trailer του PC game: