Δημοφιλείς ήρωες και γνώριμες τοποθεσίες από τη σειρά κινουμένων σχεδίων και τις αντίστοιχες ταινίες παρελαύνουν σε έναν τίτλο που δεν αφήνει καμία παιχνιδομηχανή παραπονεμένη.

Kαθαρόαιμη δράση με έμφαση στις διαφορετικές ικανότητες των πολυάριθμων πρωταγωνιστών είναι η συνταγή της επιτυχίας του «Showdown of Legendary Legends». Εκτός, λοιπόν, από το λαοφιλές πάντα, τον Po, στο cast συμμετέχουν και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας πολεμιστών, όπως είναι οι Tigress, Monkey, Tai Lung και Master Shifu, συντροφιά με τους περιβόητους «κακούς» των ταινιών. Ούτε λίγο ούτε πολύ, 24 χαρακτήρες ανταγωνίζονται για δόξα και καταξίωση στο απόλυτο τουρνουά, το… Champions League του Kung Fu!

Snapshot_20150601_114934

Εως τέσσερις παίκτες μπορούν να περιδιαβούν «κλωτσομπουνίζοντες» τη διάσημη Valley of Peace και να βγουν νικητές μέσα από αλλεπάλληλες μάχες στις 15 διαφορετικές διαθέσιμες τοποθεσίες, περιοχές που δεν μένουν στατικές, αλλά εξελίσσονται δυναμικά κατά τη διάρκεια των αναμετρήσεων, υποβάλλοντας τους πρωταγωνιστές σε επιπλέον προκλήσεις.

Kung-Fu-Panda_-Showdown-of-legendary-Legends3

Σε αυτό το κλασικό platforming brawler game τo δίδυμο Little Orbit – Vicious Cycle αποδεικνύει για ακόμα μια φορά το ταλέντο του στο να μεταφέρει animated σειρές και ταινίες στις παιχνιδομηχανές. Πλήθος modes τόσο για single όσο multiplayer παιχνίδι (local και online) καθιστούν τον τίτλο κάτι παραπάνω από μια εύκολη επιλογή για το σάκο του Αϊ-Βασίλη!

Σύστημα: PC, PS4, Xbox One, PS3, Xbox 360, Wii U, 3DS
Διάθεση: Bandai Namco Entertainment Hellas

kungfupandascreenshot

Βαθμολογία

0%
Γραφικά
0%
Ηχος
0%
Gameplay
0%
Διάρκεια
0%
Συνολικά