Φέτος χαρίστε ένα δώρο που θα τους συνδέσει όλους με το οικιακό τους δίκτυο, είτε είστε χρήστες tablet και smart TV, είτε κονσόλας παιχνιδιών.

Όταν αναφερόμαστε σε δώρα, τα τεχνολογικά προϊόντα οικιακής ψυχαγωγίας, αποτελούν πάντα μία δημοφιλή κατηγορία για νέους ανθρώπους και ειδικά για άνδρες όλων των ηλικιών. Είτε πρόκειται για tablet, smart TV, ή κονσόλα παιχνιδιών, σχεδόν όλα τα τεχνολογικά προϊόντα απαιτούν μια ασύρματη σύνδεση στο οικιακό δίκτυο και η devolo έχει τη λύση για όλα αυτά.

Οι προσαρμογείς devolo, αλλά και το νεότευκτο WiFi Stick ac σίγουρα θα αποτελέσουν το τέλειο συμπληρωματικό δώρο, για κάθε σύγχρονη τεχνολογική συσκευή οικιακής ψυχαγωγίας και φυσικά, για όλες τις άλλες ασύρματες συσκευές που υπάρχουν μέσα στο σπίτι!

Ασύρματο δίκτυο παντού μέσα στο λεπτό!

Οι φορητοί υπολογιστές, τα tablets, τα έξυπνα τηλέφωνα, οι συσκευές οικιακής ψυχαγωγίας, αλλά και οι έξυπνες τηλεοράσεις, όλα απαιτούν μία σταθερή ασύρματη σύνδεση σε όποιο χώρο του σπιτιού και αν χρησιμοποιούνται για να δώσουν στο χρήστη το ιδανικό αποτέλεσμα. Για να πετύχουμε τη σταθερότητα αυτή, μία είναι η απάντηση: Τα ασύρματα προϊόντα της devolo που καθιστούν τέλεια ασύρματη σύνδεση σε κάθε χώρο του σπιτιού. Τα επαναστατικά προϊόντα της devolo αποτελούν από μόνα τους μία καινοτομία, αφού μεταφέρουν το ασύρματο δίκτυο μέσω της πρίζας ηλεκτρικού ρεύματος με την τεχνολογία dLAN Powerline.

Το δίκτυο ηλεκτρικού ρεύματος λειτουργεί ουσιαστικά σαν ένα μακρύ δικτυακό καλώδιο που μεταδίδει την καλύτερη ποιότητα σύνδεσης στο Internet σε κάθε πρίζα. Το μόνο που πρέπει να κάνει ο χρήστης είναι να συνδέσει έναν προσαρμογέα devolo στον router και έναν δεύτερο σε όποια πρίζα επιθυμεί να έχει σύνδεση. Η εγκατάσταση και λειτουργία τους πραγματοποιείται με το πάτημα ενός κουμπιού, χωρίς περίπλοκες και χρονοβόρες διαδικασίες διαμόρφωσης.

Ασύρματοι προσαρμογείς για κάθε ανάγκη

product-picture-dlan-500-wifi-eu-frontΗ γκάμα των ασύρματων προσαρμογέων devolo περιέχει μοντέλα για κάθε ταχύτητα και κάθε βαλάντιο, που προσφέρουν την απόλυτη ασύρματη σύνδεση απευθείας από την πρίζα ρεύματος.

Ο dLAN 500 WiFi με συμπαγή και διακριτική σχεδίαση διαθέτει ενσωματωμένη θύρα LAN και δίνει ασύρματο σήμα παντού, σε smartphones, tablets και φορητούς με ταχύτητα και σταθερότητα, ακόμη και εκεί που μέχρι σήμερα υπήρχε αδύναμο ή καθόλου σήμα. Με τον dLAN 500 AV Wireless+ κάθε πρίζα ρεύματος γίνεται WiFi hot spot, ενώ χάρη στην ενσωματωμένη πρίζα δεν χάνεται καμία πρίζα ρεύματος. Επιπλέον οι τρεις δικτυακές θύρες που διαθέτει μπορούν να συνδέσουν μέχρι και 3 συσκευές μέσω LAN.

Για όποιον αναζητά ακόμη πιο μικρό και διακριτικό μέγεθος και συμπαγής κατασκευή, υπάρχει ο dLAN 550 WiFi με ταχύτητα μεταφοράς δεδομένων έως και 500 Mbps μέσω Powerline και 300 Mbps μέσω WiFi. Η θύρα LAN δίνει τη δυνατότητα σύνδεσης μίας συσκευής μέσω καλωδίου.

Και φτάνουμε στη ναυαρχίδα των ασύρματων προσαρμογέων της devolo. O dLAN 1200+ WiFi ac είναι η νέα γενιά Powerline σε ταχύτητες Gigabit, ενώ βασίζεται στο πιο καινοτόμο και αποδοτικό πρότυπο WiFi ac. Δύο θύρες Gigabit LAN είναι στη διάθεση του χρήστη για σύνδεση επιπλέον τερματικών συσκευών. Η ενσωματωμένη πρίζα, με φίλτρο δικτύου και σύστημα ασφαλείας για τα παιδιά, δίνει ακόμη μεγαλύτερη ευελιξία. Η μεταφορά δεδομένων μέσω του δικτύου ρεύματος, χάρη στην τεχνολογία MIMO φτάνει έως και 1,2 Gigabit το δευτερόλεπτο.

Αναβαθμίζοντας τον παλιό εξοπλισμό

Αν θέλετε να κάνετε δώρο σε κάποιον που ξέρετε ότι διαθέτει παλαιότερο εξοπλισμό που χρίζει αναβάθμισης, τότε έχουμε τη λύση. Χαρίστε την τελευταία τεχνολογία WiFi σε παλαιότερους φορητούς υπολογιστές, PC και Apple MacBook. Το devolo WiFi stick ac αναβαθμίζει τις παλιές συσκευές έτσι ώστε να απολαμβάνουν όλοι απλά και οικονομικά την ταχύτητα και την εξαιρετική απόδοση του WiFi-ac. Η εγκατάσταση και λειτουργία είναι απλή. Απλά τοποθετούμε το devolo WiFi stick ac σε μια θύρα USB και αμέσως αποκτάμε γρήγορες και σταθερές συνδέσεις ιδανικές για video streaming σε ποιότητα HD και online παιχνίδια χωρίς προβλήματα! To devolo WiFi stick ac συνδέεται σε κάθε φορητό υπολογιστή ή Apple MacBook.