Η σύγχρονη επιχείρηση έχει πλέον το ταμείο της πάντα μαζί της και είναι “ready” να εξυπηρετήσει τους πελάτες της. Τι προσφέρει το Vodafone Mobile POS;

Η Vodafone ανταποκρίνεται στις συνεχώς αυξανόμενες προκλήσεις της ελληνικής αγοράς και πρωτοπορεί παρέχοντας την υπηρεσία Vodafone Mobile POS. Η υπηρεσία Vodafone Mobile POS, που υλοποιείται με τη συνεργασία και την υποστήριξη της Cardlink, προσφέρει την δυνατότητα σε επαγγελματίες, μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις να δεχτούν εύκολα και με ασφάλεια πληρωμές με όλες τις χρεωστικές, πιστωτικές ή προπληρωμένες κάρτες, ακόμα και όταν είναι εν κινήσει.

Η λειτουργία της υπηρεσίας Vodafone Mobile POS προϋποθέτει:

-τη σύνδεση σε πρόγραμμα κινητής τηλεφωνίας της Vodafone
-την εγκατάσταση της εφαρμογής Vodafone Mobile POS σε smartphone ή tablet (διαθέσιμη για Android και iOS), καθώς και
-την αγορά του φορητού ασύρματου τερματικού της Vodafone, μέσω του οποίου πραγματοποιούνται οι πληρωμές με κάρτες εν κινήσει.

Η υπηρεσία Vodafone Mobile POS αποτελεί μια πρωτοποριακή και οικονομική λύση σε σχέση με παραδοσιακές λύσεις POS, γιατί επιτρέπει απεριόριστες συναλλαγές χωρίς κατανάλωση δεδομένων από το πρόγραμμα χρήσης του συνδρομητή, έχει σταθερή μηνιαία χρέωση €9,90 χωρίς εκπλήξεις, καθώς και την αξιόπιστη υποστήριξη από προσωπικό σύμβουλο μέσω της υπηρεσίας Προσωπικής Εξυπηρέτησης, καλώντας το 1399.

Η Vodafone αναλαμβάνει να διεκπεραιώσει τη διαδικασία σύναψης σύμβασης μέσα από την αλυσίδα καταστημάτων της (350 καταστήματα), χωρίς να απαιτείται επίσκεψη της σε κατάστημα της τράπεζας, προσφέροντας στους πελάτες της ευκολία και εξοικονόμηση χρόνου.

vodafoneΟ κ. Διονύσης Γρηγοράτος, Διευθυντής Εταιρικών Πελατών στη Vodafone Ελλάδας δήλωσε σχετικά: «Ready Business σημαίνει να μπορείς να πετύχεις σήμερα και παράλληλα να είσαι έτοιμος για το αύριο. Με την υπηρεσία Vodafone Mobile POS δίνουμε τη δυνατότητα στους εταιρικούς μας πελάτες, επαγγελματίες και επιχειρήσεις, να αντιμετωπίζουν τις σύγχρονες προκλήσεις της αγοράς με ευελιξία και επάρκεια. Εμείς θα συνεχίσουμε να είμαστε πάντα δίπλα τους με υπηρεσίες που τους στηρίζουν όπως ο Προσωπικός Σύμβουλος, που βρίσκεται πάντα στη διάθεσή τους για να τους συμβουλέψει με κάθε τρόπο για τις υποδομές και τις υπηρεσίες που χρειάζονται».

Με τη νέα φορητή λύση πληρωμών Vodafone Mobile POS, οι επαγγελματίες και οι επιχειρήσεις μπορούν να είναι ευέλικτοι σε μια αγορά που αλλάζει διαρκώς, να είναι ανοιχτοί σε νέες συνεργασίες και προοπτικές και να είναι έτοιμοι να απαντούν άμεσα στις ανάγκες των πελατών τους, ακόμη και όταν βρίσκονται εκτός του φυσικού χώρου εργασίας.