Οι υπηρεσίες Alpha Web Banking και Alpha Mobile Banking Ιδιωτών ανανεώθηκαν, προσφέροντας στους πελάτες ένα πιο ασφαλές περιβάλλον για τις ηλεκτρονικές συναλλαγές τους.

alphabank1Η Alpha Bank, ανταποκρινόμενη στις σύγχρονες διεθνείς τάσεις της ηλεκτρονικής τραπεζικής, προχώρησε στην πλήρη ανανέωση και αναβάθμιση των υπηρεσιών Alpha Web Banking και Alpha Mobile Banking Ιδιωτών, προσφέροντας στους πελάτες της ένα εξαιρετικά φιλικό και ασφαλές περιβάλλον ηλεκτρονικών συναλλαγών.

 

“Οι υπηρεσίες Alpha Web Banking και Alpha Mobile Banking Ιδιωτών επανασχεδιάσθηκαν και ανανεώθηκαν πλήρως, προκειμένου να ικανοποιήσουν με τον πλέον αποτελεσματικό τρόπο τις ταχύτατα εξελισσόμενες ανάγκες του σύγχρονου Πελάτη στην Ελλάδα και διεθνώς. Περισσότερο ενημερωμένοι και απαιτητικοί, οι Πελάτες μας επιλέγουν τις υπηρεσίες ηλεκτρονικής τραπεζικής, διότι μπορούν να πραγματοποιούν ευρύ φάσμα συναλλαγών όποτε και από όπου αυτοί επιθυμούν, να έχουν άμεση ενημέρωση και πλήρη έλεγχο των οικονομικών τους, να αποκτούν online τραπεζικά προϊόντα και υπηρεσίες, καθώς και να διαχειρίζονται απευθείας τη συνδρομή τους, με χρήση ‘έξυπνων’ εργαλείων που τους εξασφαλίζουν ακόμη περισσότερη άνεση και ασφάλεια”, εξηγεί ο Διευθυντής της Διευθύνσεως Εναλλακτικών Δικτύων κ. Σωτήρης Κυριάκος.

 

Στο πλαίσιο αυτό, οι νέες υπηρεσίες Alpha Web Banking και Alpha Mobile Banking για Ιδιώτες διαθέτουν πιο “φρέσκο” και μοντέρνο σχεδιασμό, εύχρηστη και φιλική πλοήγηση, με σημαντικά οφέλη για τους Πελάτες της Alpha Bank, καθώς τους επιτρέπουν να:

 

– ενημερώνονται συνολικά για όλα τα προϊόντα τους, μέσω της σελίδας “Επισκόπηση” και με απλά διαδραστικά γραφήματα.
– αποθηκεύουν τις πληρωμές και μεταφορές που εκτελούν συχνά στην αρχική σελίδα, για άμεση πρόσβαση.
– αναζητούν και εκτελούν εύκολα και γρήγορα τις πληρωμές τους, με τη νέα, ακόμη πιο εύχρηστη, επιλογή αναζητήσεως.
– καθορίζουν την εκτέλεση πληρωμών σε μεταγενέστερη ημερομηνία, δεσμεύοντας το ποσό της συναλλαγής.
– πραγματοποιούν γρήγορα μεταφορές εντός ή εκτός Ελλάδας.
– αποθηκεύουν, εκτυπώνουν και αποστέλλουν μέσω e-mail τα αποδεικτικά των συναλλαγών τους.
– παρακολουθούν τις αναλυτικές κινήσεις των προϊόντων τους και αποθηκεύουν τα ηλεκτρονικά αντίγραφ