Ο Σύνδεσμος Εταιρειών Κινητών Εφαρμογών Ελλάδος (ΣΕΚΕΕ) διοργανώνει το “STEPS by HAMAC” με στόχο την επιχειρηματική εξωστρέφεια.

SEKEE_InvFINAL-1Ο Σύνδεσμος Εταιρειών Κινητών Εφαρμογών Ελλάδος (ΣΕΚΕΕ) ξεκινά μία σειρά εκδηλώσεων networking “STEPS by HAMAC”, η πρώτη από τις οποίες θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2015 στον Κόμβο Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων – INNOVATHENS, της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων (Πειραιώς 100, Γκάζι-Αθήνα) στις 18:00.

 

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή για μέλη του συνδέσμου, για όλους τους φορείς του ευρύτερου οικοσυστήματος αλλά και για όσους ενδιαφέρονται να ενημερωθούν για τον ΣΕΚΕΕ.

 

Σκοπός του “STEPS by HAMAC” είναι η καλλιέργεια κλίματος επιχειρηματικής εξωστρέφειας ανάμεσα στους δρώντες του οικοσυστήματος στον κλάδο των επιχειρήσεων τεχνολογίας και στη δημιουργία ενός ισχυρού δικτύου διασύνδεσης που θα βοηθήσει τα μέλη του στα βήματά τους προς αυτή την κατεύθυνση. Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιούνται περιοδικά, ώστε τα μέλη να έχουν τακτική ενημέρωση σχετικά με ευκαιρίες επιχειρηματικής δραστηριότητας σε αγορές του εξωτερικού.

 

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια της πρώτης εκδήλωσης, θα γίνει παρουσίαση της ομάδας εξωστρέφειας του ΣΕΚΕΕ, του σκοπού της και του πλάνου δράσης, ενώ στη συνέχεια, θα ζητηθεί από τους συμμετέχοντες να συμβάλλουν στη διαμόρφωση του σχεδίου μελλοντικών δράσεων. Στο τέλος θα ακολουθήσει networking session, μέσα από το οποίο οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να γνωριστούν καλύτερα μεταξύ τους και να ανταλλάξουν απόψεις κι εμπειρίες σχετικά με τον προσδοκώμενο σκοπό.

 

Η εκδήλωση πραγματοποιείται με τη συνεργασία του INNOVATHENS. Στην παρέα μας θα έχουμε και το Gin “Bulldog”, προσφορά της Β.Σ. Καρούλιας

 

Δηλώσεις συμμετοχής στο http://www.meetup.com/STEPS-by-HAMAC/events/225953325/