Τζάμπολ για Euroleague Basketball & Eurocup στα κανάλια Novasports με… Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό, Final Four και τη μάχη του ΠΑΟΚ για διάκριση.

NovasportsΗ νέα σεζόν στη Euroleague Basketball με Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και άλλο ένα επικό Final Four, καθώς και οι αγώνες του ΠΑΟΚ στο Eurocup έρχονται στα κανάλια Novasports! Οι φίλοι του μπάσκετ, μετά το τζάμπολ στο Κύπελλο Ελλάδας και στη Basket League ΣΚΡΑΤΣ, ετοιμάζονται και για το τζάμπολ, στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση στο χώρο του μπάσκετ, την Euroleague Basketball, αλλά και για τη δεύτερηδιοργάνωση, το Eurocup.

 

Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, θα παρακολουθήσουν για την Euroleague Basketball τουλάχιστον 210 αγώνες έως και το Final Four, τις μάχες του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού και φυσικά τις υπόλοιπες αναμετρήσεις (https://youtu.be/PeQ0sIlaDa4).

 

Παράλληλα, οι φίλοι της πορτοκαλί μπάλας θα παρακολουθήσουν και την προσπάθεια του ΠΑΟΚ για διάκριση στο Eurocup με τους εντός έδρας αγώνες του «Δικεφάλου» στη φάση των ομίλων. Και όλα αυτά φυσικά με την καλύτερη μπασκετική δημοσιογραφική ομάδα και την εκπομπή «Super Euroleague» που θα αναλύει την αγωνιστική δράση, με πλούσια ρεπορτάζ, αποκλειστικές συνεντεύξεις και έγκυρα σχόλια.

 

Η αρχή στις μεταδόσεις για τη φετινή σεζόν είναι την Τετάρτη 14 Οκτωβρίου στις 19:00 με τον αγώνα ΠΑΟΚ – Ζολνόκι που θα προβληθεί από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD σε περιγραφή του Γιάννη Πάγκου και ρεπορτάζ του Κωστή Μπότσαρη. Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί και από την πρωτοποριακή υπηρεσία Nova GO και ηχητικά από το Novasports.gr.

 

Η συνέχεια είναι την Πέμπτη 15 Οκτωβρίου, όπου δεσπόζει ο αγώνας του Ολυμπιακού με την Τσεντεβίτα. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 21:45 και θα μεταδοθεί από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD σε περιγραφή του Χρήστου Καούρη, σχόλιο του Δημήτρη Καρύδα και ρεπορτάζ του Νίκου Τζανετάκη. Επίσης, θα προβληθεί από την πρωτοποριακή υπηρεσία Nova GO και ηχητικά από το Novasports.gr.

 

Την ίδια ημέρα οι φίλοι του μπάσκετ θα παρακολουθήσουν και τους εξής αγώνες: στις 19:00 Καρσίγιακα – Μπαρτσελόνα από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD σε περιγραφή του Αργύρη Στεφανόπουλου, στις 20:00 ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Μακάμπι Fox Τελ Αβιβ από το Novasports 3 σε περιγραφή του Νικήτα Αυγουλή και από το Web TV του Novasports.gr, και την ίδια ώρα Ερυθρός Αστέρας – Στρασβούργο από το Novasports 4 σε περιγραφή του Σπύρου Δημολίτσα. Στις 21:45 θα ακολουθήσει στα Novasports 1 και Novasports 1 HD το παιχνίδι Ουνικάχα Μάλαγα – Μπάμπεργκ σε περιγραφή του Τάσου Μπαϊρακτάρη.

 

Την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου το τηλεοπτικό πρόγραμμα περιλαμβάνει πέντε αναμετρήσεις. Στις 19:45 η Φενερμπαχτσέ θα υποδεχθεί τη Μπάγερν Μονάχου, σε ένα παιχνίδι που θα προβληθεί από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD σε περιγραφή του Χρήστου Καούρη. Στις 20:00 θα ακολουθήσουν οι αγώνες Χίμκι – Ρεάλ Μαδρίτης από το Novasports 4 σε περιγραφή του Νικήτα Αυγουλή και Ζιελόνα Γκόρα – Ζαλγκίρις

 

Κάουνας από το Novasports 7 σε περιγραφή του Σπύρου Δημολίτσα. Στις 21:45 τα Novasports 1 και Novasports 1 HD θα δείξουν τον αγώνα Λιμόζ – Αναντόλου Εφές σε περιγραφή του Τάσου Μπαϊρακτάρη, ενώ την ίδια ώρα τα Novasports 2 και Novasports 2 HD θα προβάλλουν το παιχνίδι Αρμάνι Μιλάνο – Λαμποράλ Κούτσα σε περιγραφή του Δημήτρη Καρύδα.

 

Αμέσως μετά το τέλος των αγώνων, την Πέμπτη 15 Οκτωβρίου και την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου, θα προβληθεί η εκπομπή «Super Euroleague» με το Γιώργο Συρίγο και την κορυφαία δημοσιογραφική ομάδα, μαζί με εκλεκτούς καλεσμένους. Η «Super Euroleague» την Πέμπτη 15 Οκτωβρίου θα προβληθεί αμέσως μετά το τέλος του αγώνα Ολυμπιακός – Τσεντεβίτα, από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD, και την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου στις 23:45 από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD.